Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου

Κριός Μην περιμένετε από ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα να καρποφορήσει άμεσα. Δώστε του λίγο χρόνο να ωριμάσει και αποφύγετε τις επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τον/ τη σύντροφό σας ένα πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Μην αφήσετε τίποτα στο σκοτάδι πλέον.

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Μία λέξη είναι αρκετή για να προκαλέσει εκρήξεις και παρεξηγήσεις που δεν χρειάζεστε αυτή

την περίοδο. Χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τον αυθορμητισμό σας, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων (ειδικά στις επαφές σας με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους). Φυσιολογική η ροή των επαγγελματικών σας. Επιτέλους συνηθίζετε ένα καθήκον, που στην αρχή σας ξένιζε αρκετά.

Δίδυμος Η διπροσωπία είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τώρα, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών σας σχέσεων. Μη δώσετε παραπάνω δικαιώματα απ’ όσα πρέπει, σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Φυλάξτε τα χρήματά σας, γιατί θα τα χρειαστείτε σύντομα για έναν σημαντικό σκοπό.

Καρκίνος Αφήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνετε λάθος σε ένα θέμα που αφορά τα ερωτικά σας. Ακόμη κι αν συνήθως το δίκιο είναι με το μέρος σας, αυτή τη φορά μάλλον σας έχει ξεφύγει κάτι σημαντικό. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους, ιδίως αν προέρχονται από τον φιλικό σας κύκλο. Ξέρουν τι είναι καλό για σας, και μπορούν να σας βοηθήσουν.

Λέων Ο ανταγωνισμός γίνεται σήμερα αισθητός σε κάθε επίπεδο, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σταθεί εμπόδιο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Διαχωρίστε τα συναισθήματα από τις υποχρεώσεις (ειδικά τις εργασιακές). Ο Κρόνος θέτει νέους όρους στην επαφή σας με έναν εραστή, τους οποίους καλά θα κάνετε να λάβετε σοβαρά υπόψη.

Παρθένος Ο Ερμής σας ενθαρρύνει να κάνετε μία αναλυτική ανασκόπηση όσων πέρασαν και να πάρετε επιτέλους μία μεγάλη απόφαση σχετικά με το μέλλον μίας ερωτικής σχέσης. Η υπομονή των άλλων δεν είναι απαραίτητα όσο μεγάλη είναι η δική σας. Ηρεμία στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε.

Ζυγός Μία συνεργασία φτάνει στο τέλος της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάψετε μαύρα. Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, Ζυγοί, εστιάστε στο επόμενο μεγάλο σας σχέδιο, όποιο κι αν είναι αυτό. Αποφύγετε τα υπονοούμενα, γιατί ο Ερμής προκαλεί σύγχυση και στις πιο απλές απόπειρες επικοινωνίας. Μιλήστε ξεκάθαρα.

Σκορπιός Οι καινούργιες σας γνωριμίες θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας, επομένως μην τις αντιμετωπίσετε ως απλά και αδιάφορα γεγονότα. Ο άνθρωπος που περιμένετε, μπορεί να βρίσκεται στο κατώφλι σας. Προσοχή στις κινήσεις σας στη δουλειά – κινδυνεύετε να εκτεθείτε και να εκθέσετε κόσμο, χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Τοξότης Για να μην παρερμηνεύσετε τα σημάδια ενός προσώπου που σας προσεγγίζει, προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους. Δώστε περισσότερη σημασία σε θέματα υγείας και ευεξίας. Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι δεν σας συμφέρει να τα παραμελείτε.

Αιγόκερως Σήμερα δέχεστε το ερέθισμα εκείνο που θα σας κάνει να απαρνηθείτε έναν νοσηρό εθισμό. Εμπιστευτείτε τον Κριό που παρουσιάζεται σαν σωτήρας, γιατί αυτή τη φορά, εννοεί απόλυτα όσα σας λέει. Σταθερά τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις μεγαλεπήβολες κινήσεις, μέχρι να βεβαιωθείτε πως έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων.

Υδροχόος Ένα απότομο τέλος σηματοδοτεί μία εξίσου άξαφνη αρχή. Έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα, γιατί μία αξιόλογη πρόταση που δεν περιμένετε, θα έρθει προς το μέρος σας ανατρέποντας κάθε πρόβλεψη. Οι Δίδυμοι σας συμπαρίστανται σε μία πρακτική δυσκολία, πράγμα που κανονικά θα έπρεπε να τους ανεβάσει στην εκτίμησή σας. Φερθείτε αντικειμενικά.

Ιχθύς Προσοχή στις κουβέντες που λέτε πάνω στον εκνευρισμό σας, ο οποίος θα είναι μεγαλύτερος τώρα απ’ ό, τι συνήθως, λόγω της επίδρασης του Άρη στην ψυχολογία σας. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Φαίνεται ότι αρχίζετε να συνηθίζετε τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα