Αυτός είναι ο 30χρονος υπαξιωματικός που δολοφονήθηκε στην Κάρπαθο – Δράστης η σύντροφός του

Ο 30χρονος Αδάμ Βεσσάλας είναι το θύμα της βίαιης δολοφονίας που συγκλονίζει την Κάρπαθο από χτες, ενώ η αστυνομία φαίνεται πως έχει ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης. Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να είναι η 31χρονη σύντροφος του άτυχου άνδρα.

Ο άτυχος άνδρας ήταν επαγγελματίας οπλίτης με τον βαθμό του δεκανέα και υπηρετούσε τα τελευταία δύο χρόνια στο 95ο Τάγμα Εθνοφυλακής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κουζίνα του διαμερίσματός του στο Νεοχώρι στα Πηγάδια. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από

πληροφορίες του Κέντρου Υγείας Καρπάθου ότι υπάρχει τραυματισμένος άνδρας στο διαμέρισμά του, το ΕΚΑΒ και η αστυνομία έσπευσαν στο σημείο, αλλά ο άνδρας ήτα ήδη νεκρός.

Να σημειωθεί ότι η αυτοψία έδειξε ότι ο 30χρονος δέχτηκε επίθεση στο θώρακα με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο φαίνεται πως ήταν ένα σπασμένο ποτήρι. Επιπλέον, ο ιατροδικαστής διέκρινε σημάδια στο σώμα του, τα οποία μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη.

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε συναγερμό στην αστυνομία και, μάλιστα, νωρίς χτες το πρωί μετέβη στην περιοχή μεικτό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου και της Σήμανσης. Όπως προέκυψε από τις πρώτες καταθέσεις, ο 30χρονος πριν από τη δολοφονία είχε βγει με τη σύντροφό του και μια μεγάλη παρέα για διασκέδαση και για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή να προσαχθούν όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή εκείνο το μοιραίο βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και η 31χρονη σύντροφος του θύματος, η οποία στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη της. Μάλιστα, η γυναίκα συζούσε με τον άτυχο άνδρα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται η 50χρονη μητέρα της και ένας 42χρονος που κατηγορούνται ότι βοήθησαν την 31χρονη να αποκρύψει τα πειστήρια του φόνου και να αλλοιώσει τα στοιχεία της υπόθεσης προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας, η δράστιδα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη της, λέγοντας ότι σκότωσε τον φίλο της κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε μαζί του.

Χρησιμοποιώντας σπασμένο γυάλινο ποτήρι τον τραυμάτισε θανάσιμα στον θώρακα, στην κουζίνα του διαμερίσματος όπου διέμεναν.

Στη συνέχεια, άλλαξε τα ρούχα της, αφαίρεσε τη μπλούζα που φορούσε το θύμα και επιχείρησε να καθαρίσει τα ίχνη αίματος που υπήρχαν στον τόπο του εγκλήματος.

Τηλεφώνησε μάλιστα στη μητέρα της, την ενημέρωσε για την πράξη της και ζήτησε τη βοήθειά της. Εκείνη πήγε στο διαμέρισμα μαζί με τον 42χρονο προκειμένου να την βοηθήσουν να εξαφανίσει τα πειστήρια του φόνου.

Καθάρισαν το χώρο και αφού έβαλαν το σπασμένο ποτήρι σε πλαστική σακούλα τον πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων, που βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί που ασχολούνταν με την υπόθεση απέδιδαν το έγκλημα σε προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία του υπαξιωματικού στην Κάρπαθο

Στυγερή δολοφονία 29χρονου υπαξιωματικού στην Κάρπαθο

The post Αυτός είναι ο 30χρονος υπαξιωματικός που δολοφονήθηκε στην Κάρπαθο – Δράστης η σύντροφός του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα