Νέα δεδομένα στο ατύχημα Σουμάχερ: Φορούσε κάμερα στο κράνος του

Οι αρχές αξιολογούν όλα τα ευρήματα

Μία νέα διάσταση στο ατύχημα που υπέστη ο Μίχαελ Σουμάχερ το πρωί της περασμένης Κυριακής κάνοντας σκι δίνει η «Le Dauphine». Με αποκλειστικό της ρεπορτάζ, η τοπική εφημερίδα της Γκρενόμπλ υποστηρίζει ότι ο Γερμανός πρώην πιλότος, είχε κάμερα στο κράνος που φορούσε!

«Μάθαμε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε μια φορητή κάμερα πάνω στο κράνος του το Σάββατο κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ. Ωστόσο, το αν η κάμερα ήταν ενεργοποιημένη την ώρα του ατυχήματος ή αν υπάρχουν

διαθέσιμα πλάνα για τις ανακριτικές αρχές, δεν το γνωρίζουμε. Οι αρχές του Αλμπερτβίλ αρνούνται να σχολιάσουν την πληροφορία», αναφέρει η εφημερίδα στο σάιτ της.

«Πρώτα θα συζητήσουμε τα ευρήματα της έρευνας με την οικογένεια πιλότου της formula 1και στη συνέχεια με τον Τύπο», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πατρίκ Κουίνσι, μέλους των αρχών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια «συλλογής στοιχείων».

Επιπλέον, η «Le Dauphine» υποστηρίζει ότι εκπρόσωποι των αρχών που έχουν αναλάβει την εξακρίβωση των συνθηκών του ατυχήματος πήγαν το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στο οποίο νοσηλεύεται ο «Σούμι», προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τον 14χρονο γιο του, Μικ και έναν φίλο του. Και τα δύο παιδιά ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο ατύχημα, καθώς έκαναν σκι μαζί με τον Μίχαελ.

The post Νέα δεδομένα στο ατύχημα Σουμάχερ: Φορούσε κάμερα στο κράνος του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα