Το εκλογικό παζλ της Νέας Φιλαδέλφειας και η υπόθεση Τομπούλογλου

Του Γιάννη Σπ. Παργινού.

O Χάρης επιμένει… λένε χαριτολογώντας στα γραφικά και ρομαντικά ταβερνάκια της Νέας Φιλαδέλφειας. Φυσικά ο λόγος για τον σταρ των ημερών, τον Χάρη Τομπούλογλου.

Η εμπλοκή του σε σκάνδαλο μιζών και οι δικαστικές τους περιπέτειες δεν τον πτόησαν

Όχι μόνον δεν παραιτείται από την αρχηγία της δημοτικής του παράταξης κι από την διεκδίκηση της δημαρχίας στις εκλογές του Μαΐου,

αλλά συνεχίζει κι εντείνει την προεκλογική του καμπάνια επαναλαμβάνοντας τη γνωστή θεωρία περί πλεκτάνης και σκευωρίας. Πάντως οι καλά γνωρίζοντες σιγοψιθυρίζουν πως η αρχηγία της παράταξης θα καταλήξει, αργά ή γρήγορα, στον αδελφό του Γιάννη Λεωνιδόπουλο, ( Ο Χάρης είναι υιοθετημένος και διατηρεί το επώνυμο Τομπούλογλου).

Στο Καλλικρατικό Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, κατέρχονται οι παρακάτω υποψήφιοι δήμαρχοι.

Η νυν δήμαρχος Έφη Γαϊτανά με την παράταξη «Νέα Προοπτική», ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου με την παράταξη «Καλημέρα όμορφη πόλη», η Βάσω Αγαγιώτου με την παράταξη «Μπροστά», ο Απόστολος Κόντος με την παράταξη «Ζούμε μαζί», ο Άρης Βασιλόπουλος με την παράταξη «Δύναμη πολιτών», ο Γιώργος Αράπογλου με την παράταξη «Ανεξάρτητη πρωτοβουλία» και ο υποψήφιος του ΚΚΕ με την παράταξη «Λαϊκή συσπείρωση».

Σ αυτό το κλίμα, ,λίγες ημέρες πριν συμβούν τα γεγονότα σύλληψης κι απολογίας του Χάρη Τομπούλογλου για την υπόθεση της μίζας των 25.000, όλες οι δημοσκοπήσεις έλεγαν ότι την πρώτη Κυριακή, πρώτος θα ήταν σίγουρα ο Χάρης Τομπούλογλου και οι υπόλοιποι θα κονταροχτυπιούνταν για μια θέση στον… ΤΕΛΙΚΟ της επόμενης Κυριακής…

Από εδώ και πέρα, όλα παίζονται κι εξαρτώνται από το δικαστικό και πολιτικό θρίλερ που ξεκίνησε παραμονή των Χριστουγέννων.

The post Το εκλογικό παζλ της Νέας Φιλαδέλφειας και η υπόθεση Τομπούλογλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα