Με χρήματα από τη μίζα -TOR-M1- το ασφαλιστήριο ζωής της Βίκυς Σταμάτη

Νέα στοιχεία που δείχνουν ότι ακόμα και το ασφαλιστήριο ζωής που είχε κάνει για λογαριασμό της Βίκυ Σταμάτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος- δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους- ήταν από τις μίζες των εξοπλιστικών όπως αποκαλύπτεται από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ελβετικές αρχές.

Στοιχεία που δείχνουν ότι στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στην τράπεζα UBS

στην Ελβετία η Βίκυ Σταμάτη εμβάζονταν χρήματα από τη λιβεριανή εταιρεία Bluebell – από όπου διακινήθηκε το μαύρο χρήμα της μίζας για την προμήθεια των TOR-M1- παρουσίασαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο οι εκπρόσωποι των ελβετικών αρχών που ήρθαν στην Ελλάδα.

Στην κατάθεση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε «αδιανόητα» τα στοιχεία των Ελβετών δικαστών και επέμεινε για μία ακόμη φορά ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Στις επίμονες ερωτήσεις των ελβετών ανακριτών ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να δώσει κάποια εξήγηση.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μάλιστα αναφέρθηκε σε συγγενή του- χωρίς να τον κατονομάζει- κάνοντας λόγο ότι τροφοδότησε το λογαριασμό της Βίκυ Σταμάτη με 250.000 ελβετικά φράγκα από δικά του έσοδα. «Κατατέθηκαν από τον άνθρωπο που έκανε το συμβόλαιο με τη γυναίκα μου, αξιοποιώντας και ένα μέρος της δικής μου ασφάλειας, που είχε ολοκληρωθεί από 35 χρόνια δουλειάς στη Γερμανία. Δηλαδή, 250.000 μεταφέρθηκαν από τη δική μου ασφάλεια και το υπόλοιπο το διέθεσε από δικούς του πόρους ο παραπάνω άνθρωπος, που είναι συγγενικό πρόσωπο και δεν θέλω να αποκαλύψω το πρόσωπό του» είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο κ. Τσοχατζόπουλος

The post Με χρήματα από τη μίζα -TOR-M1- το ασφαλιστήριο ζωής της Βίκυς Σταμάτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα