Και ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας ο Μπέκαμ!

Ξετρελαμένος με τις ΗΠΑ είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς ο πρώην άσος σχεδιάζει τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μαϊάμι!

Ο Μπέκαμ, που τίμησε τα χρώματα των Γκάλαξι Λος Άντζελες, και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της περασμένης χρονιάς, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη χρηματοδότηση ενός νέου συλλόγου.

Μάλιστα ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι του Μαϊάμι είναι πολύ παθιασμένοι με τον αθλητισμό και τη νίκη και φυσικά θα

ήταν μεγάλη επιτυχία να φτιαχτεί η ομάδα. Είναι σίγουρα πολύ συναρπαστικό.

Όπως αναφέρει και ο Τύπος σε Αμερική και Αγγλία, μέσα στο καλοκαίρι ο Μπέκαμ επισκέφθηκε τη Φλόριντα, καθώς ήθελε να δει γήπεδα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το «σπίτι» της νέας ομάδας.

Επισκέφθηκε μάλιστα στάδιο των Μαϊάμι Ντόλφινς (ομάδα του NFL), σύλλογος που τον έχει ο Στιβ Ρος.

Ο τελευταίος αναμένεται να είναι μάλιστα ένας από τους συγχρηματοδότες αυτής της προσπάθειας.

Εμπόδιο στην όλη προσπάθεια αποτελεί η μεγάλη χωρητικότητα του συγκεκριμένου γηπέδου (περίπου 75.000), καθώς είναι αρκετά υψηλή για ομάδα που θα παίζει στο MLS.

Να διευκρινίσουμε πως το Μαϊάμι είχε ομάδα ποδοσφαίρου στο παρελθόν, τη Μαϊάμι Φιούζιον, που ιδρύθηκε το 1998, αλλά διαλύθηκε μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο MLS.

The post Και ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας ο Μπέκαμ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα