Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην επτάωρη απολογία του ο Κασιδιάρης

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 και μετά από περίπου επτά ώρες η απολογία του Ηλία Κασιδιάρη ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται και είπε ότι δεν υπάρχει καμία συνομιλία δική του στις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικόγραφία. Κατόπιν, ο βουλευτής,

ρωτήθηκε από τον ανακριτή πώς εξηγεί ότι γίνεται επίκληση του ονόματός του και μάλιστα ως «εκπαιδευτής δολοφόνων», από πρόσωπα – μέλη της οργάνωσης που έχει καταγραφεί η συνομιλία τους. Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται πως υποστήριξε ότι το πρόσωπο που τον αναφέρει, τον είδε στην τηλεόραση και γι’ αυτό κάνει αναφορά στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια, επιχείρησε να αποδομήσει την αξιοπιστία του προστατευόμενου μάρτυρα, υποστηρίζοντας ότι είναι πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ότι πριν άνηκε στη Χρυσή Αυγή άλλα τον έδιωξαν από τη ΧΑ γιατί ζήταγε λεφτά. Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να υποστήριξε ότι ο εν λόγω μάρτυρας πληρώθηκε από δημοσιογράφο ιδιωτικού καναλιού για να παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία υποστήριξε όσα είχε καταθέσει και στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τέλος ο βουλευτής, υποστήριξε ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα γύρω από τη δίωξη του που έχει να κάνει και με το γεγονός της υποψηφιότητάς του στον δήμο Αθηναίων.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τις απολογίες του καθενός εκ των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δηλαδή των Γιάννη Λαγού Νίκου Μίχου και Ηλία Παναγιώταρου και πιθανότατα αύριο το πρωί, να έχει βγει η απόφαση του ανακριτή.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον Κασιδιάρη – Περιλαμβάνει ανθρωποκτονίες, βιασμούς, αρπαγές ανηλίκων κλπ

The post Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην επτάωρη απολογία του ο Κασιδιάρης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα