Γλίτωσε τη φυλακή λόγω του ύψους του – Δεν χωρούσε στα κρεβάτια της φυλακής (ΦΩΤΟ)

Γλίτωσε από τη φυλακή επειδή ήταν υπερβολικά σωματώδης! Ο λόγος για τον 23χρονο Τζουντ Μέντκαλφ από το Ντεβόν της Αγγλίας, ο οποίος είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Κλαϊνεφέλτερ, μία γενετική πάθηση που όσοι την έχουν δεν σταματούν να αναπτύσσονται.

Πιο συγκεκριμένα, ο 23χρονος από την στιγμή που έμαθε ότι πάσχει από το σύνδρομο άρχισε να κλέβει. Μία φορά μπήκε σε ένα σπίτι και πήρε 30 λίρες όπως επίσης και τα δώρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μια άλλη φορα τρόμαξε επίτηδες μία γυναίκα στο δρόμο βάζοντας στο στόμα της ένα ψεύτικο όπλο και μια άλλη φορα είχε κλέψει 20 λίρες από το νοσοκομείο.

Όταν συνελήφθη οδηγήθηκε στην φυλακή όπου και έμεινε για 75 ημέρες. Κατά την διάρκεια της παραμονής του αντιμετώπισε προβλήματα καθώς δεν μπορούσε να χωρέσει σε κανένα από τα κρεβάτια, ενώ δεν του έκανε και καμία από τις στολές μιας και ο ίδιος έχει ύψος 2,15 και έχει παραπάνω κιλά.

Κατά την διάρκεια του σημερινού δικαστηρίου ο Μέντκαλφ παραδέχτηκε όλα όσα είχε κάνει, ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι δεν έπαιρνε την αγωγή που του είχε δώσει ο ψυχίατρος λίγο μετά την διάγνωση του με σύνδρομο Κλαϊνεφέλτερ. Επίσης ο δικηγόρος του πρόσθεσε ότι αντιμετώπιζε ρατσιστική συμπεριφορά λόγω του μεγέθους του και οι άλλοι κρατούμενοι τον έδερναν.

«Έχεις περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή σου» είπε ο δικαστής στον κατηγορούμενο και τελικά αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος καθώς έχει αρκετά προβλήματα με το σύνδρομο Κλαϊνεφέλτερ.

The post Γλίτωσε τη φυλακή λόγω του ύψους του – Δεν χωρούσε στα κρεβάτια της φυλακής (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα