Κάθειρξη 10 ετών για τους γονείς που εξέδιδαν τη διανοητικά καθυστερημένη κόρη τους

Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών καταδικάστηκαν οι γονείς από τη Θεσσαλονίκη που εξέδιδαν τη διανοητικά καθυστερημένη κόρη τους.

Η τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης το 2010, όταν γείτονες της οικογένειας έκαναν καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία η τότε 18χρονη κοπέλα συνευρίσκετο ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η 22χρονη σήμερα

κοπέλα επιβεβαίωσε στο δικαστήριο τις σεξουαλικές επαφές που είχε με διάφορους άνδρες, ενώ οι γονείς αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Τόσο ο 52χρονος πατέρας όσο και η 44χρονη μητέρα -και οι δύο με νοητική καθυστέρηση- κρίθηκαν ένοχοι για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, ενώ το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους υπό όρους ενόψει του εφετείου.

Μαζί τους καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών ένας 37χρονος -ήδη έγκλειστος στις φυλακές για ληστείες- ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείτο ότι είχε σεξουαλική επαφή με την νεαρή κοπέλα, ενώ φέρεται να διατηρούσε κατά καιρούς σχέση με την 44χρονη συγκατηγορουμένη του.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη άνδρας που φυγοδικεί και θα δικαστεί όταν και εφόσον συλληφθεί.

The post Κάθειρξη 10 ετών για τους γονείς που εξέδιδαν τη διανοητικά καθυστερημένη κόρη τους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα