Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Εστιάστε σε θέματα υγείας τώρα, και αφήστε τα άλλα, μικρότερης σημασίας ζητήματα να εξελιχθούν μόνα τους. Δεν γίνεται να ελέγχετε μονίμως τα πάντα, Κριοί, όσο κι αν σας απασχολεί η ομαλή τους πορεία. Τα ερωτικά σας βαίνουν καλώς, αλλά η δειλία που δείχνετε σε ένα ορισμένο θέμα, δεν πρόκειται να σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Ταύρος Σιγουρευτείτε ότι απευθύνετε τα παράπονά σας στο σωστό πρόσωπο, Ταύροι. Οι συναισθηματικές εκρήξεις μπορεί να σας εκτονώνουν, αλλά σίγουρα δεν κάνουν καλό στις γενικότερες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη δίνει ώθηση σε ένα ειδύλλιο που είχε κολλήσει

σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον και θα ανταμειφθείτε ποικιλοτρόπως πολύ σύντομα.

Δίδυμος Το πνεύμα και το σώμα σας είναι εξίσου σημαντικά, Δίδυμοι. Μην παραμελείτε το ένα για χάρη του άλλου, όσο βολική κι αν μοιάζει μια τέτοια κίνηση. Ένας Κριός σας βοηθάει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, σήμερα. Η αδιαφορία δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να επιτύχετε τον ερωτικό σας στόχο. Εκτεθείτε όσο πρέπει, και η στασιμότητα θα αλλάξει.

Καρκίνος Μην υποτιμάτε τη δύναμη του διαλόγου. Η οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η σχέση σας επιδέχεται ανατροπή, αν αποφασίσετε να βάλετε νερό στο κρασί σας και να ακούσετε την άλλη γνώμη. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Μια πρωτόγνωρη ευκαιρία διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μην την αφήσετε να χαθεί, από καπρίτσιο.

Λέων Η ρουτίνα σας έχει πάψει πλέον να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, όπως τις εξυπηρετούσε κάποτε, και είναι ανώφελο να το αρνείστε. Η πλανητική συγκυρία σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε για να επιφέρετε σημαντικές αλλαγές σε σύντομο χρόνο. Σταθερά τα ερωτικά σας. Αποφύγετε τις αβέβαιες κινήσεις, που ενδέχεται να προκαλέσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Παρθένος Οι στενές οικογενειακές σχέσεις σας (ή οι σχέσεις που προσομοιάζουν με τις οικογενειακές) παίζουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των συναισθημάτων και των πρακτικών προβλημάτων σας. Υπολογίστε σε όσους σας στάθηκαν. Δώστε μεγάλη σημασία στους αριθμούς σήμερα, ειδικά στους διψήφιους. Η παρατηρητικότητά σας θα σας βοηθήσει να υπερβείτε αρκετά εμπόδια.

Ζυγός Μια ξαφνική αποκάλυψη θα σας δώσει τη διαύγεια και την ψυχραιμία που σας έλειπαν, για να ξεκαθαρίσετε οριστικά μια προβληματική ερωτική κατάσταση. Οι δικαιολογίες περισσεύουν- τώρα, μόνο ειλικρίνεια. Πιέστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά. Αντέχει πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

Σκορπιός Αν θέλετε να τον/ την κερδίσετε, αδιαφορήστε όσο μπορείτε. Ο Δίας, άλλωστε, σας παροτρύνει να εστιάσετε σε άλλους τομείς της ζωής σας πέραν του ερωτικού, και να αφήσετε τα αισθηματικά σας να ζυμωθούν μόνα τους. Προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις των στενών σας φίλων. Διαχειριστείτε τες ψύχραιμα, αλλά μην κάνετε τα κορόιδα.

Τοξότης Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, Τοξότες, και στο παρελθόν το διαπιστώσατε πολλές φορές. Μη γίνεστε θύματα του πάθους σας για εξέλιξη και αναγνώριση. Όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή- δεν υπάρχει λόγος να σπρώχνετε κάτι που κυλάει με δική του ταχύτητα. Ο Άρης καλλιεργεί εμπόλεμο κλίμα στο πλαίσιο των ερωτικών σας σχέσεων. Προστατεύστε τα κεκτημένα σας.

Αιγόκερως Η ανώμαλη τροπή μιας δουλειάς που θεωρούσατε δεδομένη, σας ρίχνει αρκετά τη διάθεση. Μια χαμένη μάχη, όμως, σε καμία περίπτωση δεν καθορίζει τον πόλεμο. Αφήστε την αυτολύπηση για άλλους, και αναλάβετε άμεσα δράση. Σε πολύ θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Η ευθύτητα στην αρχή ξενίζει, αλλά στο τέλος αποδίδει απόλυτα.

Υδροχόος Ξέρουμε ότι σας αρέσει να καταπιάνεστε μανιωδώς με τις πτυχές των ερωτικών σας που δεν πάνε καλά, αλλά αυτή τη φορά, καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε, και να αφήσετε την άλλη πλευρά να κάνει κίνηση. Δεν μπορεί να ενδιαφέρεστε μόνο εσείς για κάθε πρόβλημα. Μείνετε πιστοί στις δεσμεύσεις σας, όσο επίπονες κι αν είναι. Ο μόχθος σας θα αναγνωριστεί.

Ιχθύς Το νεφελώδες τοπίο των επαγγελματικών δίνει σταδιακά τη θέση του σε μια κατάσταση σταθερότητας. Τα παράπονά σας επιτέλους εισακούστηκαν και οι συνεργασίες που δεν σας ταίριαζαν, φτάνουν τώρα στο τέλος τους. Ο Ερμής παίζει με τα συναισθήματά σας με αρκετά ενοχλητικό τρόπο, αλλά με τη βοήθεια των γύρω σας θα αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα