Μπαρτζώκας: «Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκα για την κατάσταση της ομάδα, τον κόσμο, τα νέα πρόσωπα και φυσικά την διοργάνωση.

Η Ευρωλίγκα φιλοξενεί τις σπουδαιότερες ομάδες και κάθε ματς είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο.

«Βλέποντας τώρα τις ομάδες του ομίλου μας μπορούμε να δούμε ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι με την Μάλαγα γνωρίζουμε

ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε να βάλουμε λίγο γρήγορα κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο Μπέγκιτς δεν θα παίξει αύριο, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στη μέση του. Με τον Παναθηναϊκό έπαιξε με ένεση. Ο Λο είναι στο 50-50. Υπάρχουν οι δυνατότητες να είναι στην δωδεκάδα, ενώ πιστεύουμε ότι ο Σπανούλης θα είναι ακόμα πιο έτοιμος».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πληθώρα επιλογών στην περιφέρεια και ο προπονητής θα πρέπει να καταβάλει πολύ σκέψη για τις επιλογές του σε κάθε παιχνίδι.

«Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Επίσης, καταλαβαίνετε πόσο σημαντική απουσία ήταν πέρυσι του Μάντζαρη. Αυτό το αναλύσαμε με τους προέδρους το καλοκαίρι. Ο Μάντζαρης τώρα γύρισε, ο Κατσίβελης είναι ακόμα πιο ώριμος, ο Σλούκας μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερος και ο Λοτζέσκι είναι πρώτα καλύτερος πασέρ και μετά σουτέρ. Κι αυτό ήταν κάτι που κοίταξα για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Παπανικολάου».

Ο κόσμος της ομάδας θα είναι ακόμη ένα κίνητρο για καλές εμφανίσεις και ο κύριος Μπαρτζώκας ζητά την συνεχή παρουσία και υποστήριξη του.

«Η ομάδα αξίζει την συμπαράσταση. Πάντα θα υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο Έλληνες είμαστε, όμως η ομάδα θέλει την στήριξη. Αυτό είναι το θέμα ρεαλιστικά. Το ΣΕΦ είναι ένα δύσκολο γήπεδο, καθώς οι κερκίδες είναι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, με την Έφες η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στο πέμπτο ματς και η ομάδα τους αντάμειψε».

Όσον αφορά τον αγώνα με την Μάλαγα ο προπονητής δηλώσε:

«Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Εμείς από εκεί και πέρα, περιμένουμε την στήριξη από τους φιλάθλους μας. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός. Ίσως να μην ξέρεις και τι να περιμένεις. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν εμπειρία από την Euroleague».

The post Μπαρτζώκας: «Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα