Σούσιτς: «Μακάρι να περνούσε και η Ελλάδα απευθείας»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς σε συνέντευξη του στο gazzeta.gr μίλησε για τις εντυπώσεις που του έδωσε η Εθνική Ελλάδος.

Ο τεχνικός των Βόσνιων θεωρεί ότι η πρόκριση κρίθηκε στα ματς με την Ελλάδα και η ομάδα του απέδειξε την ανωτερότητα της.

«Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό του ομίλου διαπιστώνουμε πως αποδόθηκε δικαιοσύνη. Και αυτό διότι εμείς συγκεντρώσαμε τους βαθμούς που έπρεπε, βάλαμε πολλά γκολ

και στους δύο αγώνες με την Ελλάδα δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι. Βέβαια, όταν και ο αντίπαλός σου έχει στο τέλος του ίδιους βαθμούς καταλαβαίνει κανείς την μάχη που δόθηκε, αλλά και ότι ήμασταν με διαφορά οι καλύτερες ομάδες. Μακάρι να περνούσε και η Ελλάδα απευθείας»

Οι πιθανότητες της Εθνικής να περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι καλές, με μόνη προϋπόθεση να αποφύγει την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι πράγματι καλή ομάδα είναι και σφιχτή αμυντικά και ξέρει το πως να παίρνει αποτελέσματα. Προσωπικά την εκτιμώ αρκετά, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εμπειρία της, αλλά και την πορεία της την τελευταία δεκαετία. Εάν αποφύγει την Γαλλία με όποια άλλη ομάδα και εάν πέσει έχει πάρα πολλές πιθανότητες να περάσει στο Μουντιάλ. Διαθέτει το πακέτο για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν έρθει η Γαλλία, το ξέρετε και σεις πως θα είναι δύσκολα, αλλά η Ελλάδα είναι πολύ έμπειρη ομάδα».

Οι αισθήσεις που του άφησαν οι Έλληνες είναι θετικές και η άμυνα είναι το στοιχείο που ξεχώρισε.

«Mία μαχητική ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Που παλεύει καλύπτοντας πολύ καλά τα μετόπισθεν και που είναι επικίνδυνη σε αντεπιθέσεις. Εξαίρεση αποτέλεσε το παιχνίδι στην έδρα μας, όπου δεν πήγε καθόλου καλά».

The post Σούσιτς: «Μακάρι να περνούσε και η Ελλάδα απευθείας» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα