“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

(Το Ραδιόφωνο Που Τα Σπάει)

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από

τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Σάββατο 1/12:
• Το γιορτινό Car Δεκεμβρίου δυνατό, εντός αλλά και εκτός δρόμου. Ο Διευθυντής Σύνταξης Ντίνος Παπαγιαννόπουλος, σχολιάζει μαζί μας το νέο τεύχος του Car.
• Μαζί μας ο συντάκτης του περιοδικού Car, Γιάννης Τσιρογιάννης μας μιλά για τα νέα μοντέλα B-Class & A 35 της Mercedes Benz και την εμπειρία του στην Μαγιόρκα.
Τηλ επικοινωνία με τον Συντάκτη του newsauto.gr Γιώργο Ανδρή, βάζουμε στο μικροσκόπιο τα τέλη κυκλοφορίας.
Τηλ επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr Σπύρο Χώτο, συζητάμε για την αυτοκινητιστική επικαιρότητα της Ελλάδας και εξωτερικού.

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

Κυριακή 2/12:
• Το Car βρίσκεται στα περίπτερα, και το ξεψαχνίζουμε..
Τηλ επικοινωνία με τον Διευθυντή Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου της Jeep Hellas Διονύσης Μελάς μας μιλά για το ανανεωμένο Renegate.
Τηλ επικοινωνία με τον Διευθυντή του περιοδικού 4 Τροχοί, Στράτη Χατζιπαναγιώτου. Ο κύριος Στράτης εκπροσωπεί την Ελλάδα στον θεσμό “Car Of The Year”.
Τηλ επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr Σπύρο Χώτο, συζητάμε για την αυτοκινητιστική επικαιρότητα της Ελλάδας και εξωτερικού.

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ..

Keywords
Τυχαία Θέματα