H νέα Mercedes A-Class από τα “χεράκια” της BRABUS

Αν επιθυμείτε να συνδυάσετε την κομψότητα της νέας Mercedes-Benz A-Class με λίγη περισσότερη αγριάδα τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην BRABUS με τους Γερμανούς να προχωρούν σε μία βελτίωση του hatchback μοντέλου εκτός αλλά και εντός.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Οι προσθήκες της γερμανικής εταιρίας στην Mercedes A-Class εντοπίζονται στο εμπρός σπόιλερ που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει ακριβώς με τον εργοστασιακό προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πιο έντονες, με την αεροτομή

στο πάνω μέρος να τραβά τα βλέμματα, όπως και το ένθετο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα που θυμίζει διαχύτη και τυλίγει ιδανικά τις απολήξεις από την εξάτμιση της BRABUS. Η εξωτερική εικόνα ολοκληρώνεται από τις χυτές ζάντες αλουμινίου Monoblock F, R και T της γερμανικής εταιρίας, με διαθέσιμες διαστάσεις από τις 17 έως και τις 20 ίντσες.

Σημαντικά είναι και τα νέα κάτω από το καπό με τον δίλιτρο κινητήρα της A 250 να έχει δεχτεί το πακέτο βελτίωσης της BRABUS που ονομάζεται PowerXtra B 25 S και ανεβάζει την ισχύ του κινητήρα κατά 46 ίππους και 80 Nm, το οποίο περιλαμβάνει νέα χαρτογράφηση, αυξημένη πίεση για το turbo αλλά και αλλαγές στο φιλιτροκούτι.

Έτσι η συνολική απόδοση ανεβαίνει για την περίσταση στους 270 ίππους από τους 224 και η ροπή ξεπερνά τα 43 κιλά έναντι των 36 που βρισκόταν πριν.

Σύμφωνα με την BRABUS και έπειτα από τις βελτιώσεις η A 250 χρειάζεται 5,9 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα (6,2 η στάνταρ έκδοση) με την τελική να εξακολουθεί να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό το οποίο έχει επενδυθεί με δέρμα Mastik και alcantara της BRABUS, με το χρώμα βέβαια αλλά και τις λεπτομέρειες να μπορούν να προσαρμοστούν αναλόγως και στα προσωπικά γούστα του ενδιαφερόμενου.

Οι βελτιώσεις της BRABUS συνοδεύονται και από 3ετή εγγύηση καλής λειτουργίας -ή 100.000 χλμ., όποιο έρθει πρώτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα