ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Και ενώ οι μεγάλοι σταρ της τελούσης πάνε διακοπές, ίσως επ’ αόριστον, οι τουρκικές σειρές κατασβήνουν τον καύσωνα και όλο το πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης. Αφερίμ εφέντη;

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε το συμβόλαιο της στον Alpha! Τι χαρά Θεέ μου! Τι χαρά!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, πάλι στον ΑΝΤ1, όχι!

Το κάθε κανάλι έχει τους παρουσιαστές που του αξίζουν!

Το ίδιο είναι να κάνεις ενημέρωση χρόνια τώρα, αλυχτώντας με

τους λύκους και το ίδιο είναι να μαντεύεις τραγουδάκια και να κάνεις χαζές ερωτήσεις κάθε απόγευμα μια ωρίτσα, με άλλους σταρ δίπλα;

Επίσης έχω κάνα μήνα να μάθω νέα της Ευγενίας Μανωλίδου και ανησυχώ. Ώρα είναι να μην κάνει ο ογκόλιθος της εικόνας, τηλεόραση του χρόνου!

Μη με φαρμακώνετε! Μη με φαρμακώνετε, λέω!

Πληθαίνει η δυσφορία για την παρουσιάστρια που κακομεταχειρίζεται τους συνεργάτες της. Ως και οι υψηλά ιστάμενοι του καναλιού λέει, έχουν αρχίσει και θυμώνουν μαζί της πολύ!

Για ένα κομμάτι ψωμί και ξύλο θα τρώμε, σας το λέω, συνάδελφοι και δε το σηκώνει πια το κορμάκι μου!

Που είσαι Τράγκα να θαυμάσεις! Στο ολλανδικό κανάλι NOS το σκηνικού της ειδησεογραφικής εκπομπής του καναλιού έκανε το θαύμα του και έβαλε χιτλερικό μουστάκι στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Είναι να μην πιστεύεις τώρα στη μεταφυσική;

Ο Θάνος Μικρούτσικος είπε για τον αδελφό του Αντρέα: «Τον αδερφό μου τον αγαπώ πάρα πολύ και όπως πιθανολογώ ότι ξέρω τα δικά μου ελαττώματα, ξέρω και τα δικά του. Μπορεί να διαφώνησα για έναν τρόπο της δημόσιας παρουσίας του, της πορείας του, αλλά ξέρω ότι και πάρα πολύ έξυπνο παιδί είναι και έχει μια κουλτούρα αρκετά στέρεη. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος ο Ανδρέας. Αγαπάει τους ανθρώπους, τους εμπιστεύεται, κάτι που μπορεί να του κόστισε και να του κοστίζει, αλλά τα χαρακτηριστικά του αυτά είναι από μικρό παιδί. Έτσι όπως μεγαλώσαμε στην Πάτρα, έτσι τα συνέχισε, δεν αλλοτριώθηκε ως προς αυτό. Θα έλεγα ότι μαλάκωσε ακόμα περισσότερο».

Οι μεγάλες απουσίες των δημοσίων ανθρώπων της τηλεόρασης που όσο αποθεώνει έτσι βυθίζει στη λήθη. Αλλοίμονο από εκείνους που παίρνουν σοβαρά την διασημότητα της!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πάντως συνεχίζει…

Ο παρακαθήμενος της Φαίης Σκορδα και του Γιώργου Λιάγκα, Τάσος Θεοδώρου κάνει δική του εκπομπή, ως σόλο παρουσίασης, στην Κύπρο! Πάνω τους Τασούλη…

Κάτι έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά (recpect) για το ότι τελειώνει η εκπομπή που παρουσίαζε η Δέσποινα Καμπούρη στον ΣΚΑΪ, αν δε το πήρατε είδηση και κάπως της κακοφάνηκε της Δέσποινας, που απάντησε στο Τweeter της.

Η κ. Γκολεμά εξέφρασε την θλίψη της για αυτό το πλήγμα που θα υποστεί η τηλεόραση χωρίς την εκπομπή της κ. Καμπούρη και εκείνη απάντησε λέγοντας: «Ή εγώ είμαι γκαγκά, ή η Ντεπυ Γκολεμα είναι πολύ μπροστά».

Δέσποινά μου αγαπημένη, άσχετα από το πρώτο, ισχύει πάντα το δεύτερο. Η Ντέπυ Γκολεμά είναι πολύ μπροστά.

Αυτό που κάποιοι κάνουν γραφείο δημοσίων σχέσεων στον εαυτό τους με tweets, μου κάνει λίγο

Keywords
Τυχαία Θέματα