ΕΛΛΗΝΙΚΗ JAZZ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ

Μια κορυφαία σύμπραξη δεξιοτεχνών της εγχώριας jazz σκηνής γίνεται απόψε στο Ευρυπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι. Με τον Γιώργο Ψυχογιό (φωτο) να σέρνει τον χορό του αυτοσχεδιασμού. 

Ο δεξιοτέχνης πιανίστας, συνθέτης και αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός μαζί με τους Σεραφείμ Μπέλλο και Χρήστο Ασωνίτη στα τύμπανα, Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, Βαγγέλη Παρασκευαϊδη στο βιμπράφωνο και Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, θα ανέβει στη σκηνή του Ευριπίδειου Θεάτρου

για μια βραδιά αυθεντικής τζαζ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει επιλεγμένα κομμάτια και από τους τρεις δίσκους του Γιώργου Ψυχογιού, «Ressurection», «Love Obsession» και το από το τελευταίο άλμπουμ του «The art of melancholy».

Δε θα λείψουν βέβαια και ισχυρές δόσεις αυτοσχεδιασμού και ανοιχτού «διαλόγου» ανάμεσα στους μουσικούς και βέβαια αναπάντεχες διασκευές σε αγαπημένα jazz standars αλλά και σε θέματα από εμβληματικές ταινίες του αμερικανικού, του ιταλικού και του γαλλικού κινηματογράφου.

INFO: Στο Ευρυπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πολύδροσο Χαλανδρίου, στις 11/07 στις 21.00, εισιτήρια 15 & 12 (άνεργοι ΟΑΕΔ & φοιτητικό) ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα