ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΜΟΥΣΕΙΟ

Το πρόγραμμα διανυκτέρευσης στο μουσείο συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη. Τι κρίμα που είναι μόνο για παιδιά!

Στο Λαογραφικό ή στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα; Στο Πολεμικό ή μήπως στο Μουσείο Τεχνολογίας; Δύσκολη η απόφαση όταν πρέπει να διαλέξεις σε ποιο μουσείο θα διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα «Sleepover στο Μουσείο» που κάνει θραύση συνεχίζεται δυναμικά στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του Δήμου της συμπρωτεύουσας.

Βεβαίως, δεν απευθύνεται σε ενήλικες αλλά σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών που με τη συνοδεία ενός ενήλικα και βέβαια υπό την επίβλεψη νηπιαγωγών και μουσειοπαιδαγωγών έχουν την ευκαιρία να αναθεωρήσουν την άποψή τους πως τα μουσεία σώνει και καλά είναι βαρετά.

Η δράση βιωματικής επαφής με την τέχνη συνεχίζεται από απόψε στο Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στη δράση πρέπει να έχουν μαζί τους υπνόσακο, μαξιλάρι, φακό, παντόφλες, ζεστά και άνετα ρούχα και ένα μπουκαλάκι νερό. Για το βραδινό γεύμα και το πρωινό της επομένης έχουν μεριμνήσει οι διοργανωτές. Άντε, και καλούς ύπνους.

INFO: Αναλυτικά το πρόγραμμα «Sleepover στο Μουσείο» και πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στο: http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/PolitistikesYpiresies/DnsiPolitismou/TmimaPolitistikwnKalitexnikwn/Ekdiloseis/sleepover2012

Keywords
Τυχαία Θέματα