Σημάδευαν με κέλτικους σταυρούς τα σπίτια μεταναστών

Χρυσαυγίτες σημαδεύουν τις πόρτες διαμερισμάτων αλλοδαπών με τον κέλτικο σταυρό των ναζί και τα βράδια τους επιτίθενται και ξυλοκοπούν ανηλεώς τους ενοίκους υπό την καθοδήγηση υποψήφιας βουλευτού της Οργάνωσης.

Την αποκάλυψη αυτή κάνει η «Εφημερίδα των Συντακτών» σε πολυκατοικία της οδού Βερανζέρου στην οποία διαμένει γνωστή υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής τα διαμερίσματα όπου μένουν μετανάστες είναι «μαρκαρισμένα» τον Κέλτικο Σταυρό.

Μάλιστα ο ένοικος του ενός διαμερίσματος κατονομάζει

την Γ.Δ. Γνωστή για τη δράση της υπέρ της Χρυσής Αυγής στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας ως τη γυναίκα που οργάνωσε την επίθεση τριών ανδρών εναντίον του.

Δύο διαμερίσματα στην πολυκατοικία της οδού Βερανζέρου είναι σημαδεμένα και ο μετανάστης έλαβε εντολή μετά την επίθεση να υπακούει στης εντολές της γυναίκας.

Σε άλλον όροφο μένει ο Αμπντούλ από το Αφγανιστάν. Το ναζιστικό σύμβολο υπάρχει και στη δική του πόρτα. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στις 7 Σεπτεμβρίου δέχθηκε επίθεση από δύο φουσκωτούς, οι οποίοι του ζήτησαν τα χαρτιά του και τα λεφτά του. Εν συνεχεία μπροστά στα μάτια της υποψήφιας βουλευτού, άρχισαν αν τον χτυπούν ενώ του είπαν: «ό,τι σου λέει αυτή η γυναίκα θα το κάνεις. Αυτή είναι το αφεντικό της πολυκατοικίας. Θα φύγεις από εδώ, αν δεν φύγεις θα σου κόψουμε το κεφάλι».

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε δύο μέρες μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα