Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ

Τους τραυματίες του μακελειού στο Κολοράντο επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος. Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον φερόμενο ως δράστη της μαζικής δολοφονίας.

«Ομολογώ ότι οι λέξεις αυτές τις στιγμές είναι μικρές αλλά σαν εκπρόσωπος όλης της χώρας σας λέω ότι σας σκεφτόμαστε κάθε στιγμή κάθε μέρα», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. Ανέφερε ως παράδειγμα προς μίμηση δύο κοπέλες που βρίσκονταν στη μοιραία κινηματογραφική αίθουσα. Η πρώτη σηκώθηκε αμέσως

από τη θέση της για να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους και πυροβολήθηκε στο λαιμό. Η φίλη της αντί να το βάλει στα πόδια προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία, πιέζοντας με το χέρι της το τραύμα, και ειδοποίησε την αστυνομία από το κινητό της.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό ότι πριν από λίγες ημέρες λέσχη όπλων είχε απορρίψει την αίτηση του συλληφθέντος για το μακελειό, Τζέιμς Χολμς, για να γίνει μέλος της. Ο πρόεδρος της λέσχης δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ο Χολμς απορρίφθηκε επειδή το μήνυμα που είχε αφήσει στον τηλεφωνητή είχε κάτι το «παράξενο». Εικάζεται ότι σώθηκαν πολλές ζωές εξαιτίας της απόρριψης, καθώς αν η αίτηση είχε γίνει αποδεκτή, ενδεχομένως ο Χολμς να είχε μάθει πως να αντιμετωπίσει την εμπλοκή που έπαθε το ημιαυτόματο τουφέκι που κρατούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα