Ο Κώστας Σκανδαλίδης δεν θα ψηφίσει τα μέτρα

Τα όσα λέγονται από το περιβάλλον Βενιζέλου ή διαδίδονται από εσωκομματικούς του αντιπάλους όπως ο Χρυσοχοΐδης, ότι δηλαδή την τελευταία στιγμή ο Κώστας θα κάνει την …κωλοτούμπα και θα ψηφίσει τα μέτρα, «δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και στόχο έχουν να καταστήσουν τον Σκανδαλίδη καταγέλαστο» έλεγε  στο matrix24.gr στενός συνεργάτης του βουλευτή Α’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα

ο Σκανδαλίδης την Τετάρτη σχεδιάζει να δώσει συνέντευξη τύπου για να εξηγήσει τη στάση του και να αιτιολογήσει γιατί η υπερψήφιση των μέτρων είναι αντίθετη με την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, αλλά και τις επτά προϋποθέσεις που μόνος του ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε θέσει προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να δώσει θετική ψήφο στο πακέτο των μέτρων.

Επίσης είναι πιθανό να συνδέσει τη στάση του και με ευρύτερη διαφωνία ως προς την λειτουργία της τρικομματικής κυβέρνησης, η οποία σύμφωνα με τον Κ. Σκανδαλίδη είναι λεόντειος υπέρ του Σαμαρά και της Ν.Δ. και σε βάρος του ΠΑΣΟΚ. Εάν πιστέψουμε τα λεγόμενα των συνεργατών του, ο Σκανδαλίδης αδιαφορεί για το πως θα αντιδράσει ο Βενιζέλος, αλλά και δεν περιμένει να τον διαγράψει. Απομένει να δούμε αν και πόσοι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σκανδαλίδη την Τετάρτη…

Keywords
Τυχαία Θέματα