Ο Μιχαλολιάκος σχεδιάζει να μετατρέψει σε ρινγκ τη Βουλή

Και δεν εννοώ εκτός της Βουλής, στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και εντός της αιθούσης της ολομελείας του Κοινοβουλίου. Ειδικά η Χρυσή Αυγή του Ν. Μιχαλολιάκου λέγεται ότι σχεδιάζει να μετατρέψει την ψηφοφορία σε «νύχτα κρυστάλλων». Οι βουλευτές της θα αποδοκιμάζουν, θα υβρίζουν, θα απειλούν και θα στολίζουν με …κοσμητικά επίθετα κάθε βουλευτή που

θα ψηφίζει «ναι» στα μέτρα. Τη φασαρία της αιθούσης έχουν σχεδιάσει να τη μεταφέρουν και έξω στο πλήθος. Εκεί θα υπάρχουν ειδικοί σπόουκμαν οι οποίοι, σε συνεννόηση με τους εντός, θα μεταδίδουν μέσω μικροφωνικών εγκαταστάσεων την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Για παράδειγμα θα αναγγέλλουν «αυτή τη στιγμή ψήφισε “ναι” ο Α, τώρα ψηφίζει ο Β» και ούτω καθ’ εξής. Εξυπακούεται ότι η προτροπή θα είναι για γιούχα και υπενθύμιση για …μαύρισμα στις εκλογές, αλλά και να του κάνουν τη ζωή δύσκολη όπου τον βρίσκουν.

Στόχος να μετατραπεί η ψηφοφορία σε ρινγκ ανάμεσα σε «πουλημένους, προδότες, αλήτες και επίορκους» που θα αποδοκιμάζονται και θα μουτζώνονται και σε «απροσκύνητους και πατριώτες» που θα χειροκροτούνται και θα επευφημούνται. Επίσης δεν αποκλείεται εντός της αιθούσης, στα έδρανα ή στα θεωρεία, να υψωθεί και κάποιο πανό. Όπως επίσης μην αποκλείεται στο τζέρτζελο της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχουν και άλλοι βουλευτές. Είτε αποδοκιμάζοντες και αυτοί τους μνημονιακούς συναδέλφους τους την ώρα του «ναι» είτε οι αποδοκιμαζόμενοι να αντεπιτεθούν αποδοκιμάζοντας τους αποδοκιμαστές.

Με απλά λόγια ετοιμαστείτε να ζήσουμε εικόνες της …Κορέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα