Τα ζώδια της εβδομάδας

Κριός

Ο πιο διάσημος ανάδρομος της αστρολογίας, ο Ερμής, κάνει βόλτα στης αγάπης σου την πόρτα, Κριέ. Κι έστω και την κάνει τη βόλτα, θα είναι για καλό; Χμ. 1. Αν καταφέρεις να μη σφαχτείτε για τυχόν κοινά οικονομικά ζητήματα, κοινά δάνεια, κοινές καταθέσεις (σας βλέπω που γελάτε στο άκουσμα της λέξης «κατάθεση», ε;) και 2. Αν καταφέρεις να μετουσιώσεις την ένταση των ημερών σε πολύ και καλό σεξ ή, εναλλακτικά, αν απαγορεύσεις στον Κρόνο να πάρει τη σχέση σου και να την κάνει πιο μουντή κι από Μεγαλοβδομάδα, μια χαρά σας κόβω, και την αγάπη σου κι εσένα. Θα βοηθούσε πολύ και το να παλουκωθείς

σε ένα μέρος (με την αγάπη σου ή όχι, εσύ ό,τι πεις) χωρίς άσκοπα πέρα – δώθε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ξέρεις, αυτά τα «πετάγομαι μέχρι το Γιάννη να του πάω τα cd» που καταλήγουνε στο ΚΑΤ; Αυτά, πανάθεμά τα.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, από δύο τινά μπορείς να πας αδιάβαστος, Ταύρε. Το πρώτο είναι να σε σφάξουν οι φίλοι κι οι γνωστοί και να σε καταψύξουν για τα Χριστούγεννα – μη χλωμιάζεις, ξέρεις τι εκνευριστική που είναι αυτή η μόνιμη ευφορία σου μες τον κακό το χαλασμό; Θα μου πεις «τι φταίω, η Αφροδίτη διελαύνει από τον τομέα της καθημερινότητάς μου, και ξυπνάω σα χαρωπό καναρίνι, τι να κάνω;» Μια ιδέα είναι να ρίξεις την επιπλέον ενέργεια και χαρά σου σε πολλή και σκληρή δουλειά, να έχεις κάτι να παρουσιάσεις βρε αδερφέ! Το δεύτερο πρόβλημα της εβδομάδας, είναι η οικονομική και, κυρίως, σεξουαλική ασυνεννοησία με το ταίρι σου (που διαρκεί ως τις 27/11, χαρές και πανηγύρια). Διασφάλισε τον εαυτό σου από τις σπατάλες του/της Άλλου/ης μέρες που είναι, κι όσο για το σεξουαλικό, έσω λιγάκι εγωιστής γιατί αν περιμένεις κοινή πορεία και τέλος στο δρόμο της χαράς, ζήσε Μάη μου.

Δίδυμοι

Ας χειροκροτήσουμε όλοι (κλαπ, κλαπ, κλαπ) άλλον ένα κύκλο επεισοδίων ανάδρομου Ερμή, με τα απανταχού Διδύμια να είναι 17 φορές πιο aliens από ό,τι συνήθως! Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο και μάλιστα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για τις παντός είδους σχέσεις σου, καταλαβαίνεις νομίζω πως η ελπίδα για συνεννόηση είναι, στη λίστα των πιθανοτήτων, στην ίδια θέση με κείνο το γράμμα που είχες γράψει μικρός στον Άη Βασίλη. «Και τι να κάνω, ο δόλιος;» θα μου πεις. Reality checks να κάνεις, να τι να κάνεις. Βεβαιώσου κάθε φορά ότι ο απέναντί σου έχει καταλάβει αυτό που θέλεις να πεις. Βεβαιώσου ότι λες αυτό ακριβώς που θέλεις να πεις. Κι επίσης, αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, ρώτα: «καταλάβαμε όλοι ότι ο Προϊστάμενος θέλει τον ισολογισμό για αυτήν την Τετάρτη;» «το άκουσες κι εσύ ότι μου είπε πως θα χαρεί να την πάρω τηλέφωνο;» και ούτω καθ’ εξής. Ρωτώντας πας στην Πόλη, άλλωστε.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα τα νεύρα σας δεν είναι καλά, Καβούρια αγαπημένα. Και να ήτανε μόνο τα νεύρα σας, πάει στην ευχή – στο κάτω κάτω, πολύ καιρό τώρα έπρεπε να έχετε ξεσπάσει εναντίον κάποιων που θεωρούν πως επειδή είστε ευγενικός κι υπομονετικός είστε και βλάκας. Εκείνο που σας θορυβεί περισσότερο, είναι πως η –ομολογουμένως εξαιρετική- μνήμη σας, έχει αρχ

Keywords
Τυχαία Θέματα