ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

08:20 7/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ σ’ ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό και ενόσω οι δύο ομάδες δοκιμάζονται από διοικητικές αναταράξεις.

Ντέρμπι με οσμή προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της

Superleague (20:00).

H Ένωση, τυπικά γηπεδούχος σ’ αυτήν την αναμέτρηση, ουσιαστικά παίζει το τελευταίο χαρτί της στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει την πρώτη θέση της διαδικασίας. Εν μέσω έντονης διοικητικής αστάθειας και εν αναμονή των πρωτοβουλιών του Ντέμη Νικολαϊδη για την ΑΕΚ θα αποτελούσε μεγάλη ανάσα η συμμετοχή και μόνο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς θα δημιουργούσε προσδοκίες.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Εκτός αποστολής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έμειναν οι τραυματίες Φούντας και Δέλλας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος της διαδικασίας αλλά στην πρώτη αγωνιστική υπέστη απώλεια εκτός προγράμματος στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Μία ακόμη απώλεια θα δώσει δικαιώματα στους έτερους διεκδικητές της πρώτης θέσης γι’ αυτό και στους πράσινους θα επιδιώξουν τη νίκη πάση θυσία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σίλβα Κλέιτον ο οποίος έφτασε καθυστερημένος στην προπόνηση του Σαββάτου εκνευρίζοντας τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Ως προς τα διοικητικά, άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ την Τρίτη από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο. Η πλευρά Αλαφούζου θα τοποθετήσει 13 μέλη (όσα αναλογούν στην πλευρά του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη) ενώ θα γίνει και ορισμός προέδρου θέση για την οποία οι υποψηφιότητες Γόντικα και Καμάρα αδυνάτισαν λόγω του νέου αθλητικού νόμου (πρόεδρος ΠΑΕ θα συλλαμβάνεται σε περίπτωση επεισοδίων).

Keywords
Τυχαία Θέματα