ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 7 – 13 ΜΑΪΟΥ

08:00 7/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα;

Κριός

Ερμής ίσον: 1) αρχαίος θεός του εμπορίου και των ταχυμεταφορών. 2) πλανήτης που, αστρολογικά, ορίζει την επικοινωνία σου, το μυαλό σου και τον τρόπο που σκέπτεσαι. Όταν ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, Κριάρι μας, ακόμα κι η αστρολόγος σου έχει ελπίδες να συνέλθεις και να σωφρονιστείς ως προς τα οικονομικά σου. Κι επειδή το Σύμπαν επικροτεί την ελπίδα στον άνθρωπο, όχι μόνο μπαίνει ο Ερμής στον τομέα των οικονομικών σου, αλλά σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια

της γης. Γη ίσον προσγείωση, σωστός ο συνειρμός σου. Μετάφραση; Ξεκίνα να σκέφτεσαι πριν ξοδέψεις (Ερμής στον Ταύρο), πάτα γκάζι στην εργατικότητα και τους ρυθμούς σου (Άρης στην Παρθένο), για να μπορέσει κι ο καλός μας ο Πλούτωνας να ολοκληρώσει το εργάκι «ρεκτιφιέ της καριέρας του Κριού» από τον Αιγόκερω.

 

Ταύρος

Οι μισοί φίλοι και γνωστοί σε φθονούν για την εύνοια του Δία (κυρίως οι άλλοι δύο Γήινοι και όλοι οι Υδάτινοι…). Οι άλλοι μισοί, τώρα με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα θέλουν να σε πνίξουν (ναι, κυρίως οι Δίδυμοι), γιατί ….πιο αργόσυρτα, πλέον, πεθαίνεις! Κοινώς, είχες που είχες τη φήμη βολεμένου και δυσκίνητου, Ταύρε, τώρα με τον Ερμή να κόβει ταχύτητες μπαίνοντας στο ζώδιό σου θα απογίνεις. Κάνε μια προσπάθεια να αποτινάξεις από πάνω σου αυτή την ανοιξιάτικη ρέκλα, σε λίγο η οικιακή βοηθός θα ξεσκονίζει κι εσένα! Και πού ‘σαι; Απ’ όλες τις καλές ιδέες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, σίγουρα υπάρχει και κάποια που αξίζει να γίνει δράση, τέχνη, έρωτας, ποίημα, παιδί… Αυτό το κάτι, που θα (ξανα)δώσει στη ζωή σου νόημα.

Δίδυμοι

…Κι εκεί που, Σαββατόβραδο, κάθεσαι στον καναπέ σου και βλέπεις θρίλερ κορεάτικο και κοψιφλέβιο, κοιτώντας κλεφτά και προς τη μπαλκονόπορτα μη μπει ο δολοφόνος, τσουπ! Ένα αόρατο χέρι παίρνει το τηλεκοντρόλ, κι από θρίλερ βρίσκεσαι να βλέπεις την «Πάττυ». Μόλις σου περιγράψαμε την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, Δίδυμε. Γίναμε λίγο περιγραφικοί, είναι η αλήθεια, αλλά ξέρεις καλά πως δεν είσαι κι ο ευκολότερος του κόσμου για να κερδίσουμε την προσοχή σου. Λοιπόοοον: από κει που σκεφτόσουνα λάμιες και τέρατα σε συχνότητα 24/7, ξαφνικά …σκασίλα σου μεγάλη να το πούμε; Τι σε μέλλει εσένανε να το χαρακτηρίσουμε; Κάπως έτσι. Τα του οίκου ανάστατα, με μία μετακόμιση εξαιρετικά πιθανή, αλλά όχι απαραίτητα καλοσχεδιασμένη. Κι η λίμπιντό σου στα ύψη (άντε μετά να σε μαζέψουμε…)

Καρκίνος

Σε ρόλο comfort food οι φίλοι σου, Καβούρι μας, οι οποίοι σε νταντεύουν, σε αγαπούν, σου προσφέρουν στοργή, προδέρμ κι ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να αισθανθείς ασφαλής και να ανθίσεις! Όπου άνθισμα όχι, δεν εννοούμε εκείνο το παντέρημο bonsai που μάταια προσπαθείτε να ξαναφέρετε στη ζωή (συλλαβίστε μαζί μας: ξε-ρά-θη-κε…), αλλά κυρίως εννοούμε την επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Όπου επικοινωνία ΔΕΝ είναι το κλάμα, τα μούτρα, οι αναστεναγμοί με υπονοούμενα, τα ενοχικά και οι τύψεις στα μούτρα του άλλου. Ναι, το ξέρουμε, σας

Keywords
Τυχαία Θέματα