Ναζιστική κατήχηση ακόμα και στα παιδιά τους!

Καλάσνικοφ, πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, τσεκούρια, σπαθιά, ρόπαλα, ακόμη και όπλα που προορίζονται για τις ειδικές δυνάμεις του στρατού εμφανίζονται στα χέρια των μελών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το νέο υλικό προστίθεται σε εκείνο που στοιχειοθετούν το χαρακτήρα της εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα ένοπλα Τάγματα Εφόδου ήταν έτοιμα να προβούν ακόμη και σε ενέργειες κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Οι σκληροί

δίσκοι των βουλευτών ήταν όπως φαίνεται μόνο η αρχή. Οι αποκαλύψεις από τα στοιχεία στους υπολογιστές των στελεχών, όπως του Γιώργου Πατέλη, του πυρηνάρχη της Νίκαιας και της συζύγου του Νίτσας Σκαρπέλη δείχνουν ότι η κατασκήνωση στη Νέδα δεν ήταν για διακοπές, αλλά για σκληρή εκπαίδευση των μελών των ταγμάτων εφόδου στα όπλα.

Πλέον οι αρχές επικεντρώνουν τις έρευνες στον εντοπισμό του βαρύ οπλοστασίου που παραμένει άφαντο για μήνες. Φαίνεται πως με τις πρώτες συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη της έσπευσαν να κρύψουν τον οπλισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα