Κυκλοφορεί και οπλοφορεί το πρωτοπαλίκαρο της Νίκαιας

Ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας κυκλοφορεί και… οπλοφορεί, ενώ στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια Β’ Πειραιά. Είναι ο άνθρωπος που «δεξί χέρι» του είχε τον Γιώργο Ρουπακιά και έχει ταυτοποιηθεί πως μίλησε μαζί του λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.

Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας απεικονίζεται

στο φωτογραφικό ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το «Έθνος», να κρατά στα χέρια του το γερμανικό πιστόλι Walther PP, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δυνάμεις του Χίτλερ, κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Εξάλλου, το καλοκαίρι φωτογραφιζόταν στην εθνικιστική κατασκήνωση στη Νέδα με τον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος φέρεται να ήταν ο «υπαρχηγός» του και να ανήκε στο πενταμελές συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης.

Και άνεργος και… άνετος

Μπορεί ο γ.γ της Τ.Ο της «Χρυσής Αυγής» στη Νίκαια να δήλωνε… άνεργος, το ίδιο και η σύζυγός του, αλλά από τον τρόπο ζωής τους αυτό δεν φαινότανε. «Ζουν σε μεγάλο, άνετο σπίτι, πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, και υπερηφανεύονται πως έχουν χρήματα για να ζει η οικογένεια τους αξιοπρεπώς» λέει με νόημα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

Χαίρει του σεβασμού του Μιχαλολιάκου

Μάλιστα ο Γιώργος Πατέλης, κατάφερε μέσα σε μόλις δυο χρόνια να χαίρει του σεβασμού του αρχηγού της Χ.Α, Νίκου Μιχαλολιάκου, με τις επισκέψεις πρωτοκλασάτων βουλευτών του κόμματος στα γραφεία της Νίκαιας, να είναι συχνές.

Κυκλοφορεί ελεύθερος παρά τις αποκαλύψεις για τη δράση του

Μετά τη σωρεία αποκαλύψεων, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια… κατέβασαν πινακίδες με το μαίανδρο και το λογότυπο του κόμματος, εν μία νυκτί.

Την ίδια στιγμή, λέγεται πως ο Πατέλης έχει εξαφανιστεί από την περιοχή της Νίκαιας.

Ωστόσο, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, μιας και ακόμα δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία εναντίον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα