Η μοναξιά του Γ. Βρούτση

Τα δημοσιεύματα της Κυριακής σχετικά με τις κυβερνητικές προθέσεις προκάλεσαν μείζον ζήτημα, ενώ όλα τα δάκτυλα έδειχναν ως υπεύθυνο τον υπουργό Εργασίας. Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι ο Βρούτσης κινήθηκε μόνος του, προκειμένου να καταγράψει άλλη μία επιτυχία ως… μεταρρυθμιστής μετά τις αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό.

Τούτο δεν σημαίνει, βέβαια, ότι το ζήτημα δεν είχε απασχολήσει την κυβέρνηση, και μάλιστα σε επίπεδο κορυφής. Άλλωστε, η αλλαγή του νόμου συζητήθηκε και στο Μαξίμου. Ωστόσο, σύμφωνα με

πληροφορίες του matrix24.gr, ο Αντ. Σαμαράς είχε αποφασίσει να το παραπέμψει στις… καλένδες, κυρίως λόγω της σφοδρής αντίδρασης Κουβέλη.

Το σχετικό μήνυμα μάλιστα είχε αποσταλεί και στον Γ. Βρούτση. Μέσω άλλων διόδων, αντίστοιχα απαγορευτικά εξέδιδε και ο Δημ. Χατζησωκράτης, τα οποία λέγεται πώς επίσης έφθασαν αρμοδίως στο Υπουργείο Εργασίας. Με αυτά ως δεδομένα ακόμη και γαλάζιοι φίλοι του Υπουργού θεωρούν ότι έκανε γκάφα.

Εκτός κι αν η κυβέρνηση δοκίμαζε τα νερά, διαπίστωσε ότι είναι άγρια και κινδυνεύει να πνιγεί οπότε έπρεπε σε κάποιον να φορτωθεί ο μουτζούρης…

Keywords
Τυχαία Θέματα