Δικάζονται σήμερα οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Σε ό,τι αφορά το σκέλος των φθορών στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, ο εισαγγελέας έχει διατάξει τη διενέργεια έρευνας από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τη διάπραξη του αδικήματος της φθοράς ξένης περιουσίας.

Στο πλευρό των «35» θα βρεθεί η ΑΔΕΔΥ, η οποία έχει κηρύξει τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 8.00 έως τις 11.00 και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες

του δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Επίσης, στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και οι ναυτεργάτες που καταγγέλλουν «την προκλητική και απαράδεκτη μεθόδευση της κυβέρνησης να στήνει προβοκάτσιες και να ενοχοποιεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για να προωθεί την αντιλαϊκή, βάρβαρη πολιτική της με την βία και την τρομοκρατία».

Για τον ίδιο λόγο στάση εργασίας από τις 7 έως τις 11 το πρωί πραγματοποιεί και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ). Τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων κάνουν λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες, αφού υποστηρίζουν ότι όσοι βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Βρούτση, ήθελαν απλώς να εκφράσουν την αντίρρησή τους στα εξοντωτικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα