Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε στην Αθήνα και μαζί με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς έπιασαν δουλειά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τρίτης και το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε συνάντηση με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Σε αυτή συζητήθηκαν αναλυτικά τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού,

ενώ έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα των βασικών υποψήφιων στόχων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορ παραμένει πρώτος στη λίστα των επιλογών για τη θέση του επιτελικού μέσου και η υπόθεση θα προχωρήσει. Από κει και πέρα, για την ίδια θέση υπάρχει και η περίπτωση του Σουηδού Αλεξάντερ Φάρνερουν της Γιουνγκ Μπόις.

Στην άμυνα, οι Σερένο και Κουστόδιο, της Πόρτο και της Μπράγκα αντίστοιχα, βρίσκονται ψηλά στη λίστα, ενώ υπάρχει πάντα και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου.

Πέραν των μεταγραφών, οι Ζαρντίμ, Βρέντζος και Κοβάσεβιτς συζήτησαν και για το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού και τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, αλλά και τους δανεικούς που θα επιστρέψουν στον Ολυμπιακό.

Σύντομα ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει συνάντηση και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο θα ενημερώσει για τη μεταγραφική λίστα και τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα