ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 14 – 20 ΜΑΪΟΥ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα;

Κριός

Η ηλιακή έκλειψη στις 20/5, συμβαίνει στην 29η μοίρα του Ταύρου, και επίσης στο πορτοφόλι σου. Κριέ, θυμήσου: ό,τι έχει κανείς πολύτιμο δεν είναι μόνο σε πορτοφόλια και θυρίδες. Αναλογίσου τι, ή ποιος είναι ο προσωπικός σου θησαυρός, και φέρσου ανάλογα. Αναλογίσου επίσης τι, ή ποιόν, θεωρείς «κτήμα» σου, και γιατί. Και πάλι φέρσου ανάλογα. Ή όχι. Κριός είσαι, άλλωστε.

Δίχτυ ασφαλείας: Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλο τρίγωνο Ερμή/Άρη/Πλούτωνα στα ζώδια

της Γης, «ξεκλειδώνοντας» τη σχέση χρημάτων-καθημερινότητας-καριέρας. Η εβδομάδα κλείνει με σύνοδο Ερμή – Δία στον Ταύρο, μιλώντας για (υπερ)αισιοδοξία στα οικονομικά σου. Η οποία δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητη, να προσθέσω εγώ.

Ανάδρομη Αφροδίτη ακούει; Επικοινωνία ώρα μηδέν. Στη σέντρα το τι λέτε, πώς το λέτε, γιατί το λέτε και σε ποιόν. Οι σχέσεις με αδέρφια, στενούς συγγενείς, γείτονες, περνάνε δύσκολες ώρες.

Ταύρος

Ο Ήλιος, από την τελευταία μοίρα του ζωδίου σου, σε αποχαιρετά για φέτος όσο πιο θεαματικά γίνεται, με μία έκλειψη. Ή μήπως δεν σε αποχαιρετά; Χμ…η αλήθεια είναι πως η έκλειψη αυτή θα χρωματίσει τη χρονιά σου, Ταύρε. Στο αν αυτό θα γίνει ευχάριστα ή δυσάρεστα, έχεις λόγο κι εσύ (κι άλλωστε έχεις κι εμάς εδώ, να σε συμβουλεύουμε!). Ωστόσο, χρόνια μετά θα λες «ήταν το 2012 που…(συμπληρώνεις κατά βούληση)».

Δίχτυ ασφαλείας: Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλο τρίγωνο Ερμή/Άρη/Πλούτωνα στα ζώδια της Γης, «ξεκλειδώνοντας» τη σχέση Είμαι-Δημιουργώ-Βρίσκω Νόημα. Η εβδομάδα κλείνει με σύνοδο Ερμή – Δία στον Ταύρο, κάνοντάς σε επικοινωνιακό ως προς τα θέλω σου και τα μπορώ σου.

Ανάδρομη Αφροδίτη ακούει; Κι η ανάδρομη ακούει, κι εσείς θα «την ακούσετε» – και όχι με την καλή έννοια. Με ρέγουλα τα έξοδα και τα μάτια μας δεκατέσσερα ως προς το σε ποιόν/τι και γιατί δίνουμε Αξία.

Δίδυμοι

Όταν ακούς τα όργανα στην αυλή του γείτονα, περίμενέ τα και στην αυλή σου, λέει ο σοφός λαός. Γείτονα εσείς έχετε τον Ταύρο, και σε ρόλο οργάνων την ηλιακή έκλειψη στις 20/5. Όχι, δεν ωφελεί να κάνετε πως δεν την είδατε. Η έκλειψη αυτή έρχεται να ενεργοποιήσει τις φοβίες σας και σας κάνει να «κεντάτε» τέτοια σενάρια καταστροφής που μπροστά τους, ωχριά και το Χόλιγουντ! Κι επειδή σε αυτή τη ζωή θα μας συμβεί αυτό που θέλουμε αλλά κι αυτό που φοβόμαστε περισσότερο, κανονίστε την πορεία σας…

Δίχτυ ασφαλείας: Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλο τρίγωνο Ερμή/Άρη/Πλούτωνα στα ζώδια της Γης, «ξεκλειδώνοντας» τη σχέση Διαίσθησης-«Οικογένειας»- Πλήρους συγχώνευσης με τον/την Άλλο/η.. Η εβδομάδα κλείνει με σύνοδο Ερμή – Δία στον Ταύρο, κάνοντάς σε ένα κινούμενο μαντείο των Δελφών. Μη σε δω σε 090, θα με απογοητεύσεις!

Ανάδρομη Αφροδίτη ακούει; Αν ακούει λέει; Κορώνα στο κεφάλι σας, και στο ζωδιάκι σας θα την έχετε μέχρι τέλος Ιούνη! Έχετε λοιπόν να αποφασίσετε σε έναν, one, un, ein, uno ρόλο/περσόνα για να υποδυθείτε μες τη σχέση σας. Κι αν είναι να επιλέξετε μεταξύ Μολιέρου

Keywords
Τυχαία Θέματα