ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ… ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙ

08:30 7/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στα πλέι οφ και στο αποψινό (17:45) ματς αναμετρώνται με τη σκέψη τους… στο σεντόνι.

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει την πρώτη θέση στα πλέι οφ για να μπει στα προκριματικά του Champions League. Όπως δεδομένο είναι και το γεγονός πως ο Ατρόμητος δεν θα έλεγε όχι στο… σεντόνι, αν και στο Περιστέρι

είναι απολύτως ευχαριστημένοι με την έξοδο στην Ευρώπη και τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία σε τελικό κυπέλλου. Βέβαια, για να μπορούν οι δύο σημερινοί (17:45, γήπεδο Περιστερίου) αντίπαλοι να σκέφτονται την κορυφαία διασυλλογικοί διοργάνωση πρέπει να νικήσουν και να χάσει βαθμούς ο πρωτοπόρος, τούτη τη στιγμή, Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει με την ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Γιαννούλης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα για καθαρά προληπτικούς λόγους. Ο αριστερός μπακ του Ατρομήτου είναι απολύτως έτοιμος ιατρικά, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης προτίμησε να τον αφήσει εκτός διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις και βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε αντί του τιμωρημένου Νιμανί να πάρει μαζί του τον Κατσικά, ο οποίος απουσίαζε από την αποστολή του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ενώ εκτός έμειναν και οι Γλύκος, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς και Σνάουτσνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα