Βουτιά των πωλήσεων τον Αύγουστο για το Samsung Galaxy S4

Σύμφωνα με τους αναλυτές της αγοράς τεχνολογίας οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S4 έχουν μειωθεί σημαντικά τον Αύγουστο που ήταν ο χαμηλότερος αριθμός μέχρι τώρα στις 5 εκατομμύρια μονάδες. Αυτές είναι 2 εκατομμύρια μονάδες λιγότερες από τις 7 εκατομμύρια των πωλήσεων του Ιουνίου.

Ακόμα κι αν το Samsung Galaxy S4 έχει τις καλύτερες πωλήσεις και είναι στην κορυφή των charts, ο συνδυασμός των iPhone 5

πωλήσεων για τον τελευταίο μήνα πριν από τη διακοπή λόγο του iPhone 5s είναι περισσότερες από εκείνες της ναυαρχίδας της Samsung.

Η πωλήσεις του Galaxy S4 δεν είναι αυτές που η Samsung ελπίζει, αλλά οι mid-range συσκευές της και τα κορυφαία κινητά της του περασμένου έτους την βοηθούν να κρατήσει το σύνολο των πωλήσεων σε υψηλά επίπεδα. Τα Galaxy Note II, S III, S III mini και S4 mini είναι αρκετά για να αναπληρώσει τις απώλειες του Galaxy S4.

Κατάταξη :

Samsung Galaxy S4 Διεθνές έκδοση
Η Apple iPhone 5 – 16GB
Η Apple iPhone 5 – 32GB
Nokia Asha 501
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy S III mini
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S4 Mini I9190
Nokia Asha 205
Nokia 105

Οι πωλήσεις του Galaxy S4 μπορεί να είναι χαμηλές, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Τόσο η Samsung όσο και η Apple ήταν στα πρόθυρα να ανακοινώσουν νέες συσκευές το Σεπτέμβριο και οι περισσότεροι από τους χρήστες πιθανόν να περίμεναν να δουν τι καινούργιο θα παρουσιάσουν. Και με την περίοδο των διακοπών να πλησιάζει, οι πωλήσεις μάλλον θα βελτιωθούν.

Αναμένεται οι συνολικές πωλήσεις του Galaxy S4 για το 2013 να είναι 80 % υψηλότερες από ότι του Galaxy S III για την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Πηγή : unwiredview.com

Keywords
Τυχαία Θέματα