H Nike παρουσιάζει το νέο αδιάβροχο FuelBand SE

Η Nike, πάνω από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του FuelBand fitness tracker, μόλις ανακοίνωσε το Nike + FuelBand SE. Το νέο FuelBand φαίνεται παρόμοιο με τον προκάτοχό του, με την ίδια οθόνη, αλλά τώρα έρχεται και σε άλλες αποχρώσεις.Σε αντίθεση με το παλιό FuelBand το FuelBand SE είναι καλιμπραρισμένο ώστε να μην μπορείτε πλέον

να το ξεγελάσετε κουνώντας το στον αέρα.

Το FuelBand SE είναι τόσο έξυπνο που μπορεί να παρακολουθήσει ακόμα και ποδηλασία, κωπηλασία, τρέξιμο και είναι αδιάβροχο.Τώρα υπάρχει και Bluetooth 4.0 για άμεση ανάγνωση δεδομένων, συν με ένα απλό χτύπημα θα δείξει την ώρα. Παρ’ όλα τα έξτρα θα διαρκέσει ως τέσσερις ημέρες με μια φόρτιση. Η εφαρμογή θα ενημερωθεί επίσης για να συνεργαστεί με το iPhone 5S M7 επεξεργαστή που παρακολουθεί την κίνηση, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη Android.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε ένα Nike + FuelBand SE σήμερα για $ 150 για τις 6 Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει, αν και είναι περιορισμένο για τους καταναλωτές σε ΗΠΑ, Βρετανία , Γαλλία και Γερμανία . Μια Nike + Move εφαρμογή θα είναι επίσης διαθέσιμη για δωρεάν download στις 6 Νοεμβρίου για εκείνους που έχουν ένα iPhone 5S που θα παρακολουθεί τις κινήσεις σας, χωρίς την ανάγκη για ένα FuelBand SE. Επιπρόσθετα, η ενημερωμένη Nike + FuelBand εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store την ίδια ημέρα.

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα