DashDrive Durable UD320 Flash Drive με USB On-The-Go από την ADATA

Η ADATA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του DashDrive Durable UD320 USB Flash drive, το πρώτο της εταιρείας με USB On- The- Go (OTG) προδιαγραφή. Το USB OTG επιτρέπει σε συσκευές όπως τα smartphones και τα tablets

να ενεργούν ως host, επιτρέποντας τα USB flash drives να συνδεθούν άμεσα για τη μεταφορά δεδομένων.

Το UD320 είναι εξοπλισμένο με micro-USB interface που ταιριάζει απευθείας στη θύρα των κινητών συσκευών που τρέχουν Android 4.1 ή νεότερη έκδοση, χωρίς την ανάγκη για ένα καλώδιο ή έναν προσαρμογέα. Έχει επίσης μια τυπική θύρα USB που μπορεί να συνδεθεί σε υποδοχή USB οποιουδήποτε desktop υπολογιστή. Με ικανότητες των 16 και 32 gigabytes, το UD320 απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη διαχείριση αρχείων σε κινητές συσκευές, δίνοντας σε smartphones και tablets άμεση πρόσβαση σε αρχεία που είναι αποθηκευμένα, καθώς επίσης και σε αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργήθηκαν στη φορητή συσκευή.

Το UD320 ενσωματώνει πολλά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμφάνιση και την ευκολία χρήσης του. Μικρό και ελαφρύ, το UD320 έχει επίσης μια τρύπα ιμάντα για βελτιωμένη φορητότητα και ευκολία. Επιπλέον, οι αγοραστές του UD320 θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το UFDtoGO ADATA λογισμικό, ένα απαραίτητο εργαλείο για τη διατήρηση και την ανανέωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εν κινήσει.

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα