Το Imaginarium παρουσιάζει το I-WOW

Το Imaginarium παρουσιάζει το i-wow, μία καινοτόμο σειρά παιχνιδιών που συνδυάζει το φυσικό παιχνίδι με την προχωρημένη τεχνολογία και δημιουργεί μια νέα εμπειρία παιχνιδιών.


Με το i-wow το φυσικό προϊόν εκτείνεται προς τον εικονικό κόσμο, έτσι κάθε παιχνίδι γίνεται το κλειδί για να απολαμβάνει κανείς το ψηφιακό περιεχόμενο. Όπως δήλωσε ο Felix Α. Tena, διευθυντής Περιφέρειας του Imaginarium, το «i-wow επαναπροσδιορίζει

το παιχνίδι διατηρώντας την ουσία του, είναι πρωτοπόρος της νέας διάστασης στον κόσμο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του offline παιχνιδιού με τα πλεονεκτήματα του online κόσμου ώστε η πρώτη γνήσια ψηφιακή γενιά χρηστών, να απολαμβάνει τον συνδυασμό των εκπαιδευτικών και παράλληλα διασκεδαστικών παιχνιδιών.»


Επιπροσθέτως, τα i-wow προϊόντα είναι συμβατά με οποιοδήποτε tablet (iPad, Android, PaquitoMini και SuperPaquito) χάρη σε μία εφαρμογή που συνδέει πραγματικό και εικονικό χώρο με έναν άκρως διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τρόπο. Η I-Wow σειρά αποτελείται από εννέα παιχνίδια οργανωμένα σε τρεις κατηγορίες: το προσχολικό i-wow επικεντρωμένο στη μάθηση σχημάτων, ήχων κ.α… τον εξερευνητή Iwow με περισσότερο εξειδικευμένο περιεχόμενο εξερευνώντας την εικονική πραγματικότητα και την αναγνώριση αντικειμένων στην οθόνη και το παιχνίδι i-wow, περισσότερο επικεντρωμένο στη διασκέδαση.


Η ΣΕΙΡΑ I-WOW
Το προσχολικό i-wow: είναι τα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από το Imaginarium για παιδιά από 1-6 ετών με στόχο να μάθουν να σκέφτονται, να ανακαλύπτουν και να αναπτύσσουν τη σκέψη τους. Επικεντρωμένοι στη μάθηση σχημάτων, λεξιλογίου … ήχων βρίσκουμε το Puzzle Blocks 3.0 και 3.0.


Keywords
Τυχαία Θέματα