Το ‘Work It Out Calculator’ της Coca-Cola σας λέει πόσο άσκηση χρειάζεται να κάνετε για κάθε ανθρακούχο αναψυκτικό που καταναλώνετε

20:30 1/11/2012 - Πηγή: TechFan

Η Coca-Cola έχει ανεβάσει μια ιστοσελίδα που υπολογίζει πόση άσκηση χρειάζεται να κάνετε για να αντισταθμίσει κάθε ανθρακούχο αναψυκτικό που καταναλώνετε.

Για παράδειγμα, πίνοντας μια κανονική Coca-Cola – 139 θερμίδες – το ‘Work It Out Calculator’ θα σας ενημερώσει ότι θα πρέπει να τρέξετε για 17 λεπτά, να παίξετε σκουός για 11 λεπτά, να συμμετέχετε σε κάποια γιόγκα για 32 λεπτά ή ακόμη και να χορέψετε salsa για 14 λεπτά.

Η Coca-Cola προσφέρει μια εκτενή λίστα από τα πιο δημοφιλή ποτά της, συμπεριλαμβανομένων

των Sprite και Oasis, ενώ οι δραστηριότητες χωρίζονται σε “popular”, “around the home”, “with the family”, “for a rainy day”, “more time to spare” και “something different”.

Αν τα ανθρακούχα ποτά δεν είναι ιδιαίτερα το ελάττωμά σας, μπορείτε να επιλέξετε μια 50, 100, 150 ή 200 καρτέλα χιλιοθερμίδων η οποία θα προτείνει και πάλι τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε μια υγιή ισορροπία.

Αν και επικροτούμε τις προθέσεις της Coca-Cola, υπάρχει βέβαια ένας ευκολότερος τρόπος για να αποφευχθεί η συσσώρευση των θερμίδων. Μην πίνετε Coca-Cola.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα