Η Microsoft μηνύθηκε για αντιγράφη των Windows Live Tiles

Τα Windows 8 και Windows Phone 8 της Microsoft έχουν ένα κοινό πράγμα, τα Windows Live Tiles. Η ιδέα των Live Tiles είναι συναρπαστική, όπως ότι ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο με μια ματιά στο τηλεφωνό σας χωρίς να χρειάζεται

πραγματικά να τρέξετε την εφαρμογή ή το πρόγραμμα. Δυστυχώς για τη Microsoft, αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα την φέρει στο δικαστήριο, για αντιγράφη της τεχνολογίας και χρήση στα Windows 8 και Windows Phone 8.

Η SurfCast υπέβαλε μήνυση χθες σε Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Μαίην, λέγοντας ότι η Microsoft παραβίασε μία από τις τέσσερις πατέντες της, No. 6,724,403, κατασκευάζοντας, χρησιμοποιώντας και προσφέροντας προς πώληση συσκευές και προϊόντα λογισμικού που καλύπτονται από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της SurfCast. Μεταξύ αυτών αποτελούν οι κινητές συσκευές που λειτουργούν με Windows Phone 7 και Windows Phone 8 λειτουργικά συστήματα και PCs που τρέχουν με Windows 8/RT. Περιμένουμε για το πώς η Microsoft θα χειριστεί αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη κατάσταση.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα