Το BlackBerry Messenger έφτασε τα 10 εκατομμύρια downloads εντός 24 ωρών από την έναρξη του

Το BlackBerry Messenger έχει κατεβεί πάνω από 10 εκατομμύρια φορές στις πρώτες 24 ώρες της διαθεσιμότητας του. Η εφαρμογή για το Android και το iOS, είναι δωρεάν και στις δύο πλατφόρμες, με την εταιρεία να αναφέρει ότι είναι η κορυφαία δωρεάν εφαρμογή σε περισσότερες από 75 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά. ΗBlackBerry λέει ότι είναι ένα από τα “καλύτερα μιας ημέρας ανοίγματα για μια mobile εφαρμογή μέχρι σήμερα“.

Αν και η BlackBerry δεν διαχωρίζει τα iOS και Android downloads, στο Google Play φαίνεται ότι η εφαρμογή βρίσκετε κάπου μεταξύ 1 και 5 εκατομμύρια downloads, γεγονός που υποδηλώνει ότι υπάρχουν περισσότερα downloads στο iOS.

Αν και έχει επιτύχει υψηλό αριθμό downloads σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, δεν αντικατοπτρίζει άμεσα τους χρήστες της ίδιας της υπηρεσίας. Μετά την αποτυχημένη πρώτη διάθεση της εφαρμογής, η BlackBerry εισήγαγε ένα σύστημα αναμονής προκειμένου να αποφευχθεί το φόρτωμα των servers. Ενώ ορισμένοι χρήστες έχουν αποκτήσει πρόσβαση, υπάρχουν αναφορές για άλλους που εξακολουθούν να περιμένουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechFan