Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο iPad Air

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της Apple, έχουμε περάσει αρκετούς μήνες με φήμες, εικασίες και διαρροές για το επόμενο iPad. Σήμερα, η Apple παρουσίασε τελικά το τελευταίο iPad, το οποίο είναι η πέμπτη γενιά iPad, αλλά τώρα ονομάζεται iPad Air

και όχι iPad 5. Η επόμενη γενιά του iPad, έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Όπως θα περίμενε κανείς από το όνομα, το Air iPad είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από το iPad τέταρτης γενιάς.

Η στεφάνη του iPad Air είναι τώρα 43% μικρότερη, είναι μόνο 7,5 χιλιοστά λεπτό και ζυγίζει μόλις 450 γραμμάρια. Η νέα ταμπλέτα διατηρεί ακόμη την 9,7 ιντσών Retina οθόνη. Όσον αφορά στο εσωτερικό του, το iPad Air θα διαθέτει το Α7 chip της Apple, το οποίο το είδαμε αρχικά στο iPhone 5S, αλλά και ένα M7 chip κίνησης. Αυτό κάνει το iPad Air το πιο ισχυρό tablet iOS που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, καθώς είναι 72 φορές πιο γρήγορο από το αρχικό iPad και υπόσχεται ότι οι εφαρμογές θα ανοίγουν δύο φορές πιο γρήγορα από την προηγούμενη γενιά.

Θα έρθει επίσης με μια 5MP iSight κάμερα που μπορεί να καταγράψει μέχρι και 1080p βίντεο, με μια νέα κάμερα FaceTime HD, με βελτίωση φωτισμού στο πίσω μέρος, δύο μικρόφωνα, MIMO Wi-Fi και διευρυμένη υποστήριξη LTE. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν έχει βελτιωθεί πολύ και θα πρέπει να περιμένετε 10 ώρες χρήσης.

Θα προσφέρεται σε ασημί, λευκό και γκρι χρώμα, με την τιμή να ξεκινάει από τα 499 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας από την 1η Νοεμβρίου.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα