Ανακοινώθηκε το πολυαναμενόμενο 6 ιντσών Nokia Lumia 1520

Σήμερα ο CEO Stephen Elop της Nokia ανέβηκε στη σκηνή στο Αμπού Ντάμπι και παρουσίασε το καλύτερο Windows Phone 8 μέχρι σήμερα, το Nokia Lumia 1520. Έχουμε δει το phablet πάρει διαρρεύσει εκτενώς στο παρελθόν , και ήξερε τι θα φέρει στο τραπέζι. Το Nokia Lumia 1520 έρχεται με μια γιγαντιαία 6 ιντσών Full

HD οθόνη προσφέροντας μια ανάλυση των 1920 x 1080 pixels.

Η συσκευή τροφοδοτείται από ένα quad core Qualcomm Snapdragon 800 chipset χρονισμένο στα 2.2GHz με Adreno 330 GPU και 2GB RAM. Η συσκευή θα έρθει με 32GB εσωτερική μνήμη με υποστήριξη για επεκτάσιμη αποθήκευση έως και 64GB. Το phablet θα έρθει με μια τεράστια 3.400 mAh μπαταρία με ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η 20MP PureView κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και φακό Carl Zeiss Optics, με βελτιωμένη τεχνολογία αισθητήρων, dual LED flash και πλήρη καταγραφή βίντεο HD. Η συσκευή έρχεται με την εφαρμογή Nokia Camera που φέρνει τα καλύτερα της Nokia Pro και Smart camera σε μία εφαρμογή.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το phablet προσφέρει WLAN a / b / g / n / ac, μUSB, BT 4.0 LE, Accelerometer, Proximity sensor, Magnetometer, Gyroscope and Ambient Light Sensor. Από την πλευρά του λογισμικού, το Nokia Lumia 1520 έρχεται με το τελευταίο Windows Phone 8 GDR3, το οποίο θα διατεθεί και σε παλαιότερες συσκευές Lumia το επόμενο έτος .

Το Nokia Lumia 1520 έρχεται με το Microsoft Office προεγκατεστημένο με 7GB δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο SkyDrive για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Το Nokia Lumia 1520 φέρνει επίσης την εφαρμογή StoryTeller που ενσωματώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας με το Nokia Here location information.

Η συσκευή θα κοστίζει $ 749 και θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ασία και την Ευρώπη αργότερα αυτό το έτος. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα : λευκό, κόκκινο , κίτρινο και μαύρο.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα