Η Apple αποκάλυψε τα νέα MacBook Pro με Retina οθόνη και Intel Haswell επεξεργαστές

Όπως ήταν αναμενόμενο η Apple ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα των νέων και τροποποιημένων φορητών υπολογιστών MacBook Pro. Οι νέοι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel που βασίζονται στην αρχιτεκτονική Haswell και Retina οθόνες, αλλά χωρίς DVD drive.

Το Apple

Mac Book Pro 13 ιντσών είναι πλέον λεπτότερο (1,8 εκατοστά πάχος) και ελαφρύτερο (1,5 κιλά περίπου) από ότι οι προηγούμενες εκδόσεις, καθώς επίσης και πιο γρήγορο καθώς τώρα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Core i5 Intel Haswell με 4GB μνήμη και Intel Iris γραφικά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις 9 ώρες με μια φόρτιση. Το νέο 13 ιντσών Macbook Pro 2013 είναι επίσης εξοπλισμένο με SSD δίσκο αποθήκευσης και ασύρματη συνδεσιμότητα, και έρχεται με το νέο OS Mavericks της Apple λειτουργικό σύστημα που ανακοινώθηκε σήμερα.Η τιμές του νέου Apple Macbook Pro ξεκινάνε από τα $ 1299.

To 15 ιντσών MacBook Pro τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστήCore i7 Intel Haswell με 8GB μνήμη και με Intel Iris ή NVIDIA GeForce GT 750M γραφικά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις 8 ώρες σε συνδυασμό με την ταχύτερη wireless και Lightening σύνδεση. Το νέο Apple MacBook Pro 15 ιντσών είναι τώρα διαθέσιμο από σήμερα με τις τιμές να αρχίζουν από $ 1999 και τρέχει το νέο OS Mavericks της Apple. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή : techcrunch.com

Keywords
Τυχαία Θέματα