Η Google Maps εφαρμογή για το iOS ενημερώθηκε με την έκδοση 2.3.4

Η Google έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των Google Maps για την iOS πλατφόρμα της Apple, με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής να υποστηρίζει τα iPhone, iPad

και iPod Touch που τρέχουν το iOS 6 και άνω. Η ενημερωμένη έκδοση των Google Maps για το iOS είναι η έκδοση 2.3.4 και έρχεται με μερικά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Οι Google Maps για το IOS έρχονται με ταχύτερη πρόσβαση στην πλοήγηση, υπάρχει τώρα μια γενική εικόνα για τη διαδρομή σας, αλλά και για την κίνηση κατά μήκος της διαδρομής. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα tips και tricks από το μενού στην πλευρά του iPhone, iPod Touch ή iPad, υπάρχει τώρα υποστήριξη για αραβικά και εβραϊκά και υποστήριξη της φωνητικής πλοήγησης και καθοδήγηση. Η ενημέρωση επίσης ήρθε με μια σειρά από αδιευκρίνιστες διορθώσεις σφαλμάτων.

“Εξερευνήστε νέους τόπους, ανακαλύψτε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και περιηγηθείτε στον κόσμο με τους Google Maps. Φωνητική καθοδήγηση turn-by-turn GPS navigation και πολλά άλλα. Τώρα είναι διαθέσιμοι σε iPhone και iPad με ένα απλό και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό”.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη έκδοση των Google Maps για τα iPhone , iPad και iPod Touch στο iTunes.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα