To Gyration Mouse Air Go Plus ελέγχει υπολογιστές μέχρι και 30 μέτρα μακριά

Η Gyration κατασκευάζει ποντίκια σχεδιασμένα για να ελέγχουν τους υπολογιστές από απόσταση εδώ και αρκετά χρόνια. Η εταιρεία τώρα έχει ανακοινώσει το τελευταίο ποντίκι της, το Air Go Plus που έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών από έως και 30 μέτρα μακριά. Το ποντίκι είναι συμβατό με Windows ή Mac υπολογιστές.

Το ποντίκι Air

Go Plus έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο οπτικό ποντίκι ή ως ανίχνευση κίνησης του ποντικιού που χρησιμοποιείται στον αέρα μακριά από τον υπολογιστή. Συνδέεται με υπολογιστές που χρησιμοποιούν 2,4 GHz ασύρματο δέκτη. Η ισχύς για το ποντίκι προέρχεται από μια αφαιρούμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Το ποντίκι διαθέτει πολλά κουμπιά ρύθμισης και μπορεί να ελέγχει τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας gestures. Μόλις ο χρήστης προγραμματίσει gestures στο ποντίκι, τα gestures μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσουν τις εντολές, να εκκινήσουν εφαρμογές και να εκτελούν άλλα καθήκοντα. Το ποντίκι είναι αμφιδέξιο και έχει τρία προγραμματιζόμενα κουμπιά.

Το ποντίκι Air Go Plus στοχεύει για χρήση σε σχολεία, στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για οικιακή χρήση. Είναι διαθέσιμο για να το παραγγείλετε τώρα για $ 99.95.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα