Η AVG PrivacyFix εφαρμογή για το Android σταματά την παρακολούθηση της WiFi τοποθεσίας

Η AVG είναι μια εταιρεία που προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή λογισμικό προστασίας από ιούς για μια σειρά ετών. Η εταιρεία έχει επίσης smartphone εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους χρήστες κινητών πιο ασφαλείς. Η AVG ανακοίνωσε μια νέα ενημερωμένη έκδοση

διαθέσιμη για την Android εφαρμογή της που ονομάζεται AVG PrivacyFix για το Android.

Η PrivacyFix για το Android έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του smartphone δίνοντας τη δυνατότητα να εμποδίσουν την πρόσβαση στο WiFi όταν κινούνται με το smartphone τους. Με αυτή τη ρύθμιση όταν οι χρήστες μετακινούνται το smartphone τους δεν θα προσπαθήσει να συνδεθεί με άγνωστα δίκτυα WiFi και όταν ο χρήστης επιστρέφει στο σπίτι ή σε άλλη τοποθεσία με ένα αξιόπιστο δίκτυο, η συνδεσιμότητα WiFi λειτουργεί χωρίς καμία παρέμβαση από το χρήστη.

Με την παρεμπόδιση της πρόσβασης σε άγνωστα και μη αξιόπιστα δίκτυα WiFi, η εφαρμογή εμποδίζει το smartphone από το μοίρασμα της MAC διεύθυνσης. Το μπλοκάρισμα της MAC διεύθυνσης ματαιώνει οποιαδήποτε συστήματα παρακολούθησης που θα μπορούσαν να έχουν τοποθετήσει οι λιανοπωλητές που δεν απαιτείται από τον χρήστη να χρησιμοποιήσει το WiFi του καταστήματος.

Η εφαρμογή έχει επίσης σχεδιαστεί για να κάνει άλλα πράγματα, όπως να σας ενημερώσει όταν θα θελήσετε να μοιραστείτε δεδομένα του Facebook με εφαρμογές που δεν παρέχουν εγγυήσεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Η εφαρμογή θα σας προειδοποιήσει επίσεις όταν μπορεί να εκτεθούν τα προφίλ των Facebook φίλων ή αγαπημένων σας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα πλήρες ταμπλό απορρήτου διαθέσιμο από πολλαπλές συσκευές.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα