Δημιουργήστε εικόνες του Street View με τη δική σας φωτογραφική DSLR μηχανή

Η Google ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό των οπαδών του Street View που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει τις δικές τους προσωπικές εικόνες του Street View. Αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί Google Photo Sphere

τεχνολογία ή με μια φωτογραφική μηχανή DSLR. Η ιδέα εδώ είναι να επιτρέψει στο χρήστη να δημιουργήσει τους δικό του διαδραστικούς χάρτες των ταξιδιών του για τους φίλους του.

Η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων για να δημιουργήσουν μια εικονική περιήγηση των επιχειρήσεων τους και να τους βοηθήσει να προσελκύσουν πελάτες. Η Google λέει ότι οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδέσουν τις Street View Photo Spheres στο Street View panoramas της Google. Μόλις δημοσιευθούν οι Spheres φωτογραφίες, οι χρήστες του Google Maps θα είναι σε θέση να περιηγηθούν μεταξύ αυτών και των Google Maps εικόνων ακριβώς όπως κάνουν με τους φυσιολογικούς Street View χάρτες.

Η Google λέει ότι οι δημιουργοί των δικών τους Spheres φωτογραφιών του Street View μπορούν να ενσωματώσουν τις δημιουργίες τους με δική τους ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας το interactive viewer. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν εφαρμογές γύρω από τις δημιουργίες τους, χρησιμοποιώντας το Google Maps API.

Η εικόνα εδώ είναι ένα παράδειγμα που δημιουργήθηκε από τον Evan Rappoport της Google και δείχνει κάποια σημεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για τους ανθρώπους να αναδείξουν τα αγαπημένα τους μέρη που η Google δεν θα μπορούσε να πάει με την επίσημη τεχνολογία του Street View.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα