Thief: Companion App

Second-screen δυνατότητες μέσω της εφαρμογής. Δείτε επίσης το νέο τρέιλερ.

Οι Square Enix και Eidos Montreal ανακοίνωσαν σήμερα την κυκλοφορίας μιας συνοδευτικής εφαρμογής για το επερχόμενο Thief, η οποία θα διατεθεί σε iOS και Android συσκευές. Μέσω αυτής οι παίκτες

θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα το lore της σειράς, ενώ θα υποστηρίζονται και αρκετές second-screen λειτουργίες.

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγα λεπτά δόθηκε στην δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ για το επερχόμενο Action-Adventure. Απολαύστε το:

{youtube}ICgL5hF5vbY|500|300{/youtube}

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Square Enix η συνοδευτική εφαρμογή του Thief θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση που φέρει την ονομασία lite θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα και μέσω αυτής θα μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορα τρέιλερ του παιχνιδιού, να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με το σενάριο και τους πρωταγωνιστές και να δείτε αποκλειστικά screenshots.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2014, παράλληλα με την κυκλοφορία του Thief θα διατεθεί και η δεύτερη έκδοση της εφαρμογής, η οποία θα κοστίζει 2.69 ευρώ. Η ολοκληρωμένη έκδοση θα σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τα in-game stats σας ανά πάσα στιγμή μέσα από το smartphone σας, να διαβάσετε τα δύο πρώτα τεύχη της ομώνυμης σειράς κόμικ που θα κυκλοφορήσει από την Dark Horse Comics και αποκτήσετε πρόσβαση στους ψηφιακούς χάρτες του Thief που έχουν σχεδιαστεί από την Prima Games. H τελευταία εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην συγγραφή διαφόρων οδηγών στρατηγικής για διάφορα games. Να σημειωθεί ότι μέσω της εφαρμογής θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αποκλειστικές εικόνες από το artwork του Thief, αλλά και να αγοράσετε το επίσημο merchandise του παιχνιδιού.

Το Thief θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα