LG G2 Mini με 4.7 ιντσών οθόνη στα “σκαριά”

Το LG G2 είναι ένα από τα καλύτερα Android smartphone που διατίθεται στην αγορά αυτή την στιγμή. Όλες οι εταιρίες πλέον μαζί με την νέα κορυφαία τους συσκευή, δημιουργούν και μια mini συσκευή, μειώνοντας όμως τα χαρακτηριστικά μαζί με το μέγεθος. Να θυμίσουμε πως η Samsung και η HTC ήταν από τις πρώτες

που δημιούργησαν mini συσκευές με το σκεπτικό αυτό. Δηλαδή, μικρότερο μέγεθος, χαμηλότερα χαρακτηριστικά, χαμηλότερη τιμή.

Η LG τώρα, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, δείχνει να δουλεύει επάνω στην μικρογραφία του LG G2, όπου θα φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με το “μεγάλο αδερφό” αλλά βέβαια σε ένα μικρότερο σώμα.

Το LG G2 Mini φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 4.7 ιντσών, χωρίς να υπάρχει πληροφορία για την ανάλυσή της οθόνης, θα μπορούσε να είναι 720p ή 1080p. Επίσης θα έρθει με 2GB RAM και τον ίδιο Snapdragon 800 για επεξεργαστή.

Στην CES που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2014 περιμένουμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την συσκευή, ώστε να διαπιστώσουμε αν όντως η LG, κρατήσει τα ίδια χαρακτηριστικά του G2, σε μια μικρότερη και πιο ελκυστική προς το κοινό συσκευή.

Πηγή: Phone Arena

Keywords
Τυχαία Θέματα