Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ηλιοθεραπεία στην… ταράτσα!

22:01 13/7/2020 - Πηγή: In.gr

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάνει ηλιοθεραπεία σε ταράτσα και προκαλεί εγκεφαλικά.

View this post on Instagram

Αγαπημένο μου ημερολόγιο , σου γράφω απο την ταράτσα του «πλοίου» το οποίο με ταξίδεψε φέτος το Πάσχα σε πρωτόγνωρες εμπειρίες προσωπικής αναψυχής, συναισθηματικού βάθους και βαθιάς αισθαντικότητας! Η μοναξιά μου μπροστά στο κενό ήταν τρομαχτικά

ζωντανή και γενναιόδωρη. Ο νους μου ξέφυγε σε ευρηματικότητα και η φαντασία με συντρόφεψε εντέλει στο ανοιξιάτικο μύθο αυτό ! Η θάλασσα των επιλογών απλώθηκε στο βάθος και ο ορίζοντας γέμισε ελπίδα και χαρά. Η σκέψη μου αισιοδοξεί και σπεύδει κοντά στους μοναχικούς και τους ασθενείς αυτής της κοσμογονική στιγμής της ανθρωπότητας. Όλοι να γίνουν καλά , να μακροημερεύσουμε και να συναντηθούμε επιτέλους- χρόνια μας πολλά- κι ας πάψει πια αυτό το όνειρο!

A post shared by Constantina Mihail (@constantinamihail) on Apr 19, 2020 at 12:59am PDT

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, φορώντας ένα μαύρο bikini top και ένα λευκό τζιν σορτς, χαλαρώνει στην ταράτσα του ξενοδοχείο που διαμένει στην Τήνο.

View this post on Instagram

Μπήκε το πιο παράξενο καλοκαίρι της ζωής μας. Δεν διανοούμαι καμμιά ευχή εκτός απο το να έχουμε υγεία ,και τ’άλλα θα τα παλέψουμε. Καλό καλοκαίρι λοιπόν …#greeksummer #bluesky #hellas #doglover sandals @mark_milan_shoes

A post shared by Constantina Mihail (@constantinamihail) on Jun 7, 2020 at 6:21am PDT

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Ηλιοθεραπεία στην ταράτσα #tinosisland #sunday #sunnyday #summervibes photo by @scorpiosth @theo2photographer

A post shared by Constantina Mihail (@constantinamihail) on Jul 12, 2020 at 4:13am PDT

Η ταράτσα αποδυκνύεται το πιο αγαπημένο της μέρος καθώς δεν είναι πρώτη φορά που την επιλέγει για να απολαύσει τον ήλιο!

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα