H Windows 8.1 ενημέρωση ξεκινάει από σήμερα

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το Windows 8.1 OS σήμερα. Θα είναι διαθέσιμο ως δωρεάν ενημέρωση για τους υπάρχοντες Windows 8 χρήστες και θα έρχεται προεγκατεστημένο σε νέους υπολογιστές Windows 8 που θα πωλούνται από μεθαύριο. Η έκδοση λιανικής πώλησης ξεκινά επίσης στις 18 Οκτωβρίου.

Τα Windows 8.1,

παλαιότερα γνωστά ως blue, θα φέρουν πίσω το κουμπί Έναρξη, κάνουν την οθόνη Έναρξη προαιρετική (εκκίνηση στην επιφάνεια εργασίας), θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές προσαρμογής, νέο spit screen mode, IE 11, καλύτερη ενσωμάτωση στο SkyDrive, νέες εφαρμογές, νέες επιλογές συνδεσιμότητας και πολλές άλλες βελτιώσεις.

Τα Window 8.1 θα κοστίζουν 120 δολάρια, ενώ η έκδοση Pro 200 δολάρια. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη έκδοση των Windows, όπως ήταν με τα Windows 8. Είναι μια πλήρη εγκατάσταση.

Η δωρεάν Windows 8.1 ενημέρωση για τους υπάρχοντες χρήστες Windows 8 θα ξεκινήσει στις 24:00 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου. Εάν εκτελείτε τα Windows 8, θα είστε σε θέση να κατεβάσετε την 8,1 ενημέρωση από το Windows Store μέσα σε λίγες ώρες.

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα