Νέο Sonic παιχνίδι θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα!

Άτομα που βρίσκονται κοντά στην SEGA αναφέρουν ότι σύντομα θα ακούσουμε τον νέο τίτλο του δημοφιλούς μπλε σκαντζόχοιρου! Συγκεκριμένα οι φανς του Σόνικ γνωρίζουν ότι τα νέα παιχνίδια σχεδόν πάντα αποκαλύπτονται στις 2 Φεβρουαρίου, γι’αυτό και έχει πάρει το όνομα “Hedgehog Day”, ενώ αυτό θα έχει την μορφή teaser, το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί πλήρως στα μέσα του Φεβρουαρίου.

Το παιχνίδι μπορεί να μην είναι έτοιμο

ακόμα, αλλά σαν περίοδο κυκλοφορίας έχουν βάλει στόχο το φθινόπωρο 2013 ή τα Χριστούγεννα 2013, καθώς και ότι θα κυκλοφορήσει σε όλες τις τωρινές κονσόλες αλλά και τις κονσόλες της επόμενης γενιάς! Οι πληροφορίες δεν σταματούν εδώ, μιας και οι πηγές λένε ότι η PSvita έκδοση δεν θα διαφέρει σε όγκο περιεχομένου με τις άλλες εκδόσεις , παρα μόνο λίγο στα γραφικά, ενώ η έκδοση του 3DS θα είναι αισθητά μικρότερη σε όγκο περιεχομένου.

Θα έχουμε την επιλογή χαρακτήρων, ανάμεσα σε 10 τουλάχιστον, ενώ το παιχνίδι θα είναι στο στυλ των προηγούμενων τίτλων που αγαπήθηκαν περισσότερο, δηλαδή των Sonic Unleashed και Sonic Generations, με 2D side scrolling κομμάτια αλλά και 3D, και φυσικά με πολλαπλές διαδρομές όπου μερικοί χαρακτήρες θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε αυτούς. Κάθε διαδρομή θα οδηγεί σε άλλη πίστα, όπου στόχος είναι 20 πίστες χωρίς τα Boss Battles.

Δεν έχουμε να περιμένουμε μέχρι την επόμενη βδομάδα για να μάθουμε αν ισχύουν τα παραπάνω, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Νέο Sonic παιχνίδι θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα